Connect with us

EDITOR

Αλέξανδρος Βλάσσης: Δήμαρχε, η κοινότητα Εξαμιλίων σας ευχαριστεί!

Published

on

Η πλέον αξιοσημείωτη αναφορά στα όσα λέγονται και καταγράφονται μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στον κόμβο των Εξαμιλίων, είναι εκείνη της κοινότητας των Εξαμιλίων. Μιας περιοχής που ταλανίζεται από την εγκληματικότητα, “ανεβάζει’ το δείκτη της σε επίπεδο νομού και βεβαίως, επί της καθημερινότητας, είναι εκείνη που δεν επιτρέπει στους κατοίκους των Εξαμιλίων να ζουν μια φυσιολογική ζωή, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ασφάλειας.

Ποιος δεν θυμάται τις κινητοποιήσεις, ποιος δεν θυμάται το διαρκές αίτημα για ίδρυση και λειτουργία μόνιμου αστυνομικού τμήματος στην περιοχή. Ποιος δεν θυμάται την άρνηση του προηγούμενου Δημάρχου να εγκαταστήσει στην περιοχή ιδιωτική φύλαξη, όπως και άλλοι δήμοι είχαν κάνει. Ποιος δεν θυμάται τις “μάχες” στα δημοτικά συμβούλια του Σπύρου Ζαχαριά, του Χρήστου Μελέτη.

Η ιδιωτική φύλαξη στα Εξαμίλια αποτέλεσε γεγονός τον Ιανουάριο του 2021, ένα χρόνο μετά το αίτημα για αστυνομικό τμήμα υλοποιείται ως αστυνομικό μέγαρο Α.Δ Κορινθίας!  Ο Πρόεδρος της κοινότητας Αλέξανδρος Βλάσης, εκπροσωπώντας το σύνολο του τοπικού συμβουλίου και βεβαίως του κατοίκου, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος δρομολόγησε τα θέματα αυτά και κατέστησε την υλοποίηση τους δυνατή.

“Δήμαρχε Κορινθίων προεκλογικά υποσχέθηκες στους κατοίκους των Εξαμιλίων αστυνομικό τμήμα στην Κοινότητα Εξαμιλιων και τελικά μας έφερες ολόκληρη την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας. Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Εξαμιλιων μαζί με το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας σε Ευχαριστούμε.” 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz