Connect with us

EDITOR

Έρρικα Καραμαλίκη: Η δικηγόρος που ‘έλυσε” το Γόρδιο δεσμό των μπαζωμάτων!

Published

on

“Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα” θα παραδεχτεί η δικηγόρος Έρρικα Καραμαλίκη στην εκπομπή “Τύπος και Υπογραμμός” με την Χριστίνα Τσιορωτά το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2023. Ο λόγος για τα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου, ένα ζήτημα που ταλαιπώρησε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές της Κορίνθου οι οποίες παρ ότι ήθελαν να το προχωρήσουν δεν είχαν βρει τον τρόπο, ή μάλλον, τον κατάλληλο άνθρωπο.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος γνωρίζοντας καλά την συνεργάτιδά του, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο στο πλευρό του την τετραετία 2014-2019, επι χρόνια δημοτική σύμβουλο στον δήμο Άσσου – Λεχαίου δυο εκ των οποίων με την Προεδρία του Δημοτικού συμβουλίου αλλά και πετυχημένη δικηγόρο, της ανέθεσε τον φάκελο, μια επιλογή όπως αποδεικνύεται, εξαιρετική. 

Σήμερα τα μπαζώματα είναι στην τελική φάση εγγραφής τους στο Κτηματολόγιο με αμέσως επόμενο βήμα την παραχώρηση τους στο δήμο και την αξιοποίηση τους.  Η αξιοποίηση αυτή σε συνδυασμό με την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου Κορίνθου και Λουτρακίου αναμένεται να αποδώσει στην πόλη και στους κατοίκους της την τεράστια αυτή έκταση με ποικίλες χρήσεις και δράσεις. 

Η Έρρικα Καραμαλίκη στην διάρκεια της εκπομπής θυμήθηκε τα πρώτα της αυτοδιοικητικά βήματα, μίλησε για το λιμάνι της πόλης μιας και από το 2014 αποτελεί μέλος του ΔΣ του λιμενικού ταμείου, αλλά και για τα δημοτικά συμβούλια. Τον κανονισμό, τις υποχρεώσεις των συμβούλων, το διάβασμα που επισύρει μια εκλογή αλλά και την ευθύνη δηλώνοντας ευθαρσώς πως “όποιος δεν μπορεί να είναι συνεπής θα πρέπει να αφήνει την θέση του ώστε να αναλαμβάνει ο επόμενος στην εκλογική λίστα”. Αυστηρό; Σίγουρα σαφές και ξεκάθαρο όπως θα έπρεπε να είναι όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά στις θέσεις και απόψεις τους.

Στον αέρα της εκπομπής η κ.Καραμαλίκη  επιβεβαίωσε πως το όνομά της είναι ανάμεσα σε εκείνα τα ονόματα που ο Δήμαρχος Κορινθίων θα ανακοινώσει την Κυριακή το απόγευμα στις 18:00 από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου και την εκδήλωση κοπής της πίτας της Συμμαχίας Πολιτών.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz