Connect with us

EDITOR

Ένα χωριό, μια αγκαλιά!

Published

on

Δίνουν μαθήματα αναμφίβολα εκεί ψηλά στη Σολυγεία. Άνθρωποι με μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, αναπτύσσουν πλούσια πολιτιστική αλλά και κάθε είδους δράση προκειμένου να κρατήσουν την παράδοση ζωντανή, να κρατήσουν τον κόσμο στην γενέθλια γη, να είναι σημείο αναφοράς! Και τα καταφέρνουν! Πολυποίκιλα!

Αυτή τη φορά συγκεντρώνοντας με αγάπη είδη για τους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα είδη θα παραδοθούν στον ιερέα του χωριού και έπειτα εκείνος θα τα δώσει όπου χρειάζεται.

Η ανάρτηση του Πολιτιστικού συλλόγου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ
✔Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας, ο Α.Π.Ο Πανσολυγειακός, η Ακαδημία Πανσολυγειακου, ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας & η Θεατρική Ομάδα Σοφικου,θα συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης, από τις 20/12/21– 22/12/21, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.
✔ Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από εμάς στον Ιερέα του χωριού μας , π.Ροβά Μιχάλη και θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Στόχος μας, να μην λείψουν από κανένα γιορτινό τραπέζι τα απαραίτητα.
♦️Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε, ακόμα και η ελάχιστη προσφορά εκ μέρους σας, αποκτά μεγάλη σημασία.♦️
Τα είδη που μπορειτε να προσφέρετε είναι:
➡️Τρόφιμα: όσπρια, βρεφικές τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλατα μακράς διαρκείας, λάδι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, κρουασάν, δημητριακά, μπισκότα, σοκολάτες κλπ.
➡️Είδη υγιεινής: αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίας Τριάδας Σοφικού
♦️️Την Δευτέρα 20/12 από τις 17.30μμ έως 19.30 μμ
♦️️Την Τρίτη 21/12 από τις 17.30μμ έως 19.30 μμ
♦️Την Τετάρτη 22/12 από τις 17.30μμ έως 19.30μμ
Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz