Connect with us

EDITOR

“Ημέρα Αγάπης” στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου

Published

on

Ημέρες γιορτής, ημέρες αγάπης και αλληλεγγύης. Το μήνυμα των Χριστουγέννων κρατούν ζωντανό όλοι εκείνοι που ειδικά τις μέρες αυτές, μετουσιώνουν σε πράξη τα όσα η Γέννηση του Θεανθρώπου δίδαξε. Ανάμεσα τους οι γονείς του δημοτικού σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου οι οποίοι σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία  γίνονται  παράδειγμα προς μίμηση.

Από φέτος και κάθε χρόνο στις 21 Δεκεμβρίου η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην αγάπη. Όπως ο ίδιος ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ανακοινώνει “την ημέρα αυτή ο Σύλλογος μας μοιράζει αναμνηστικά δώρα στους μαθητές, προτείνει στα παιδιά να ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και ευχές βιώνοντας την εν συναίσθηση με αφορμή τις γιορτές.”

Παράλληλα θα γίνει συγκέντρωση αγαθών όπως ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα  ώστε να προσφερθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην Αρχαία Κόρινθο και δίνει στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ένα σπίτι.

“Στην προσπάθεια συμμετέχει και ο Σύλλογος Βελλερεφων Αρχαίας Κορίνθου που ανταποκρίθηκε άμεσα και το έργο του είναι σπουδαίο καθώς και η μονάδα παραγωγής κρέατος Κορινθίων Γεύσεις η οποία με μεγάλη γενναιοδωρία θα παρέχει σημαντικές ποσότητες κρέατος σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη ανάγκη και τους ευχαριστούμε δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους. Σας καλούμε λοιπόν όλους(όχι μόνο γονείς)να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο.Καθε συμβολή είναι σημαντική!”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz