Connect with us

Ελλάδα

«Έκραξαν» τη Νέγκα για την μπηχτή στη Σάττι – «Είσαι κομπλεξική, πήγες να τη βραβεύσεις, όχι να πεις τη γνώμη σου» -Νέα απάντηση από την ίδια

Published

on

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι εξέφρασε την άποψή της για τη Μαρίνα Σάττι, πριν τη βραβεύσει στα «MAD VMA». Τα ονόματα «Σάττι» και «Νέγκα» βρίσκονται στα trends του Χ, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του «Action 24» να ξεκαθαρίζει τη θέση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Νέγκα κάλεσε τη Σάττι στη σκηνή για να της παραδώσει το βραβείο «Καλλιτέχνης POP». «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια. Αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα!», είπε χαρακτηριστικά αιφνιδιάζοντας την τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή και δεν σχολίασε την μπηχτή της δημοσιογράφου. Ωστόσο, η αντίδρασή της έχει γίνει viral τη στιγμή που μιλούσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Λίγο αργότερα η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο Χ: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

newsbeast.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz