Connect with us

Ζωή

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Περιβολάκια – οι δραστηριότητες από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής

Published

on

Tο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην κεντρική πλατεία Παναγή Τσαλδάρη προσφέροντας για όλες τις ημέρες των γιορτών, πολλές δραστηριότητες, ξεγνοιασιά και όμορφες στιγμές!
Με πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, με εκπλήξεις, με παιχνίδια και μουσικές, αλλά και με πολλές δράσεις.

Στην έναρξη της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού υπήρξαν κεράσματα από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Κορινθίων σε γονείς και παιδιά, ανιματέρ με παιχνίδια, MagicShow, ξυλοπόδαρος (η γυναίκα του Αι Βασίλη) και Χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλης Γεώργαρης.

Οι όμορφες δημιουργίες και δραστηριότητες από τους παιδικούς σταθμούς μαζί με γλυκίσματα, ζαχαρωτά και ζεστή σοκολάτα ομόρφυναν ακόμα περισσότερο τις στιγμές, τα πρόσωπα και την διάθεση όλων!

Από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου ο Αι Βασίλης έκανε επίσκεψη σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα και πουγκάκια με Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, χαρίζοντας χαρά και πολλά χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Στο Χριστουγενιάτικο Χωριό που θα λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να επισκεφθούν το Σπιτάκι του Αι Βασίλη, το Ταχυδρομείο του Αι Βασίλη και το Σπίτι των Ξωτικών με πλήρη διάκοσμο, που έχει αυλή με γκαζόν, καγκελάκια και όμορφα φώτα.

Θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Αι Βασίλη στην αυλή του, φορώντας την μεγαλοπρεπή στολή του.

Να κάνουν FacePainting με το Ξωτικό των μεταμορφώσεων, να πάρουν από το ξωτικό μπαλονάς όμορφες μπαλονοκατασκευές και φυσικά να απολαύσουν πολλές παραστάσεις με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και ανιματέρ σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Αυτές οι γιορτές ας φωτίσουν με ελπίδα και αισιοδοξία όλους μας και τα παιδιά όλου του κόσμου ευτυχία, χαρά και ένα καλύτερο αύριο.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz