Επικαιρότητα
Με….μπουρνούζι επί σκηνής η Cardi B


Φορώντας ένα μπουρνούζι εμφανίστηκε στη σκηνή η Cardi B μετά από ένα ενδυματολογικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Η Cardi B απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν την σταματάει τίποτα, όταν μετά από ένα ενδυματολογικό ατύχημα επί σκηνής, συνέχισε την εμφάνισή της φορώντας μπουρνούζι.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο συναυλίας της στο Bonnaroo Arts and Music Festival την Κυριακή η Cardi B είχε ένα ενδυματολογικό fail όταν η πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα που φορούσε σκίστηκε αποκαλύπτοντας αρκετά που δεν έπρεπε επί σκηνής.

Η διάσημη ράπερ ενημέρωσε το κοινό της και απουσίασε για λίγα λεπτά από την σκηνή προκειμένου να αλλάξει και επανεμφανίστηκε φορώντας ένα μπουρνούζι με το οποίο συνέχισε κανονικά τη συναυλία της. «Συνεχίζουμε το κούνημα» είπε στους φαν της επιστρέφοντας στη σκηνή συμπληρώνοντας με το χαρακτηριστικό της ύφος «θα το κρατήσουμε σέξι»

Η ολόσωμη πολύχρωμη φόρμα με παγέτες δεν άντεξε την πίεση μίας ολόκληρης εμφάνισης της Cardi B με το ατύχημα να συμβαίνει μόλις δύο τραγούδια μετά την έναρξη της συναυλίας η οποία είχε προγραμματισμένη διάρκεια μόλις 45 λεπτών. Η εμφάνισή της στο Bonnaroo είναι μία από τις πρώτες προγραμματισμένες συναυλίες που η 26χρονη εμφανίζεται μετά την ακύρωση συναυλιών που αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω επιπλοκών που εμφάνισε μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και αύξησης στήθους που είχε υποβληθεί. «Είμαι εθισμένη στο χρήμα και πληρώνομαι πολλά χρήματα, για αυτές τις εμφανίσεις … όπως ακυρώνω εκατομμύρια δολάρια σε παραστάσεις» είχε δηλώσει μέσω Instagram προσθέτοντας ωστόσο ότι η υγεία είναι πλούτος, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω».
Πηγή:lifo.gr
-
Επικαιρότητα17 ώρες ago
Θεσσαλονίκη-Έφιππη παρέλαση: Συμμετέχει Κορίνθια αμαζόνα
-
Επικαιρότητα22 ώρες ago
Καζίνο Λουτρακίου: Αναστάτωση προκαλεί η επαναπρόσληψη διευθυντικού στελέχους
-
Ελλάδα15 ώρες ago
Χάος με τα ΚΤΕΛ: Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής εξυπηρετούνται με τα ΚΤΕΛ Κορίνθου
-
Ελλάδα15 ώρες ago
Σπάνιο βίντεο: Η στιγμή που ο Ωνάσης ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του Αλέξανδρου
-
Uncategorized16 ώρες ago
Μάνος Τσαγκαράκης: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Δημήτρης από το «Νησί»
-
Αυτοδιοίκηση20 ώρες ago
Λουτράκι: Πυρά μεταξύ του Α. Δρίτσα και της προέδρου του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Λουτρακίου
-
Ελλάδα16 ώρες ago
Το σκάκι μπαίνει επίσημα στα ελληνικά σχολεία ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση με τον πατέρα του