Connect with us

Ελλάδα

Ζήνα Κουτσελίνη για “υποστήριξη” σε Λύτρα: Απομονώσατε μια φράση θέλοντας να με επικηρύξετε

Published

on

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Ζήνα Κουτσελίνη έπειτα από την τοποθέτησή της σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα και τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Απόστολος Λύτρας: Στην Αστυνομία η σύζυγός του για να λάβει το Panic button

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη εστίασε στο ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της» τη στιγμή που μια γυναίκα είχε κακοποιηθεί βάναυσα, προκάλεσε δικαίως οργισμένες αντιδράσεις, μια φράση που σήμερα μέσα από την εκπομπή θέλησε να δικαιολογήσει, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για… παρεξήγηση.

H παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε ότι το ερώτημα ήταν ρητορικό, επισημαίνοντας ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σκέψη και τη θέση της, ενώ τόνισε ότι καθώς και η ίδια υπήρξε παιδί κακοποιητικής σχέσης, έχει πολλάκις σταθεί κατά το παρελθόν δίπλα σε κακοποιημένες γυναίκες.

Λύτρας: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών η σύζυγός του μετά τον ξυλοδαρμό της

«Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: “εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;”. Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης… εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου… Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να σας πω λοιπόν ότι σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα και είναι πολύ δύσκολα όχι επειδή ένας άνθρωπος που τον έχω φιλοξενήσει εδώ στην εκπομπή κατηγορείται με μια πολύ βαριά κατηγορία. Αυτό το αφήνω στην άκρη… Είναι γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα, γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων που ερχόντουσαν γιατί ο Δημήτρης Δαμιανός μας ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του με την οποία έχουν κοινή καριέρα, κοινή ομπρέλα. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του στον άλλον έλεγε το δικαστήριο ότι δεν πρέπει να πλησιάζει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση. Θέλω να πω κάτι που εσείς δεν το ξέρετε και θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις τρέχουν δάκρυα και τα έχω αφήσει αυτά πίσω μου. Γιατί η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε “Ζήνα δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις”.

Λύτρας-Ελεύθερος για την κακοποίηση στη σύζυγό του: “Ομολόγησα και ζητώ συγγνώμη” (video)

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών και όχι να κάνουμε ένα κοινό βήμα. Αυτό για εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί… Δεν αρκεί μια συγνώμη, η συγνώμη στο παιδί του δεν θα σβήσει ποτέ. Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει ότι αυτά τα 9 χρόνια έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και έμπρακτα, χωρίς να έχω μιλήσει. Έχω προσφέρει πολλά.

Αυτό λοιπόν, εμένα με προσβάλλει προσωπικά, όταν οι άνθρωποι παίρνουν και απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό δικό μου παρελθόν και προχωρά μπροστά. Αυτό το μπροστά όμως δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι αυτή τη στιγμή ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του, η σύζυγός του είναι επίσης μαζί του, γιατί μαζί την έχτισαν… Έχουν δώσει κοινές συνεντεύξεις και έχουν μιλήσει. Έχει ρωτηθεί η σύζυγός του και έχει πει ότι είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου. Τους έχω νιώσει μαζί, τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, είπε το εξής: ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου.

Τη συγνώμη του Απόστολου να τη βάλουμε στην άκρη γιατί δεν με αφορά. Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές στον πατέρα μου. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Η δικαιοσύνη όμως έχει αποφανθεί. Μη μου χρεώνετε λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Ξεκινώντας η εκπομπή είπα αυτά.

Δείτε σας παρακαλώ όλη την εκπομπή για μια ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγνώμη. Όμως ήμουν ξεκάθαρη σε όλα αυτά τα ζητήματα. Λυπάμαι πολύ αν νιώσατε ότι σας προσβάλλω. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά. Όταν πήγαμε σε διαφημίσεις χθες το είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό θα παρεξηγηθεί. Το έχω δει και σε άλλους να αποκόβεται μια φράση. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου».

Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz