Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Καρατζά από το likewoman.gr
H φωνή που μας ταξιδεύει στο φεγγάρι! Αισθαντική πάντα, και με νέο ελληνικό τραγούδι, μετά από καιρό!

Την εκφράζει όμως πια και στα ελληνικά κάνοντας διασκευές τα τραγούδια που αγαπάει. Είναι ιδιαίτερη παρουσία, μοναδική contralto φωνή, μαγεύει με την ερμηνεία της, με Classic Hits,”Fly Me To The Moon” “Love Me More” “It’s impossible” “No Ordinary Love” και αλλά πολλά… μας ταξιδεύει μεταξύ Νέας Ορλεάνης και Νέας Υόρκης όπου έκανε τα πρώτα της βήματα σαν παιδί.

«Σε αυτό το δρόμο» Εξαιρετικό νέο Single σε μουσική Γιώργου Κατσαρού και στίχους Πυθαγόρα που είχε τραγουδήσει η Μάρω Κοντού στην ταινία «Το κάθαρμα», και το λες μοναδικά! πως έγινε αυτή η συνεργασία;
Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, μια συνεργασία πρόταση, να τραγουδήσω ένα Ελληνικό «μπλούζ» τραγούδι από Ελληνικό κινηματογράφο του Γιώργου Κατσαρού και να παίξει Live σαξόφωνο ο μαέστρος στο στούντιο! Είναι ένα ιστορικό κομμάτι πια! Είναι πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια συνεργασία, με καλλιτέχνη της γενιάς μου. Και όταν τραγουδώ το νέο μου Single “Σε αυτό το δρόμο” live ο κόσμος ενθουσιάζεται! Η μελωδία και ο στίχος νιώθω πως έχουν γραφτεί για την δίκη μου φωνή!
Είδα ότι μας προσκαλείς στο NARKISSOS GARDEN MAROUSI, τι είναι αυτό που ετοιμάζεται;
Είναι θεσμός τα καλοκαίρια να κάνω συναυλίες με πανσέληνο και φέτος “Fly me or the moon garden show” Ραντεβού..: Κυριακή 5/7 είναι πανσέληνος Ιουλίου και με ολα τα αγαπημένα μου τραγούδια αφιερωμένα στο φεγγάρι θα τραγουδήσουμε και θα ταξιδέψουμε στο χρόνο με Ξένες και ελληνικές αγαπημένες μελωδίες και δικές μου και άλλων! Σε έναν ιδιαίτερο κήπο! Ο Πάνος Δέρβος, στο πιάνο σε μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια του έρωτα και της αγάπης, με αφορμή το FULL MOON!