Connect with us

Επικαιρότητα

Tα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που μας πέρασε (26/02 – 01/03)

Published

on

  • Μία σημαντική δέσμευση φαίνεται πως πέτυχε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ που συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη για να του καταθέσει τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και να συζητηθούν τρόποι για την άμεση επίλυση τους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας, “ο κ. Καρβέλης δεσμεύτηκε ενώπιον όλων των μελών του κλιμακίου ότι θα προκηρυχθούν άμεσα επτά (7) οργανικές θέσεις Ιατρών για να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες του Νοσοκομείου…“.
  • Την αμέριστη στήριξη της περιφέρειας σε τέσσερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κορίνθιων έχει εξασφαλίσει ο δήμος. Ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης εξήγησε τι θα γίνει με τους δύο κόμβους στην ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών, τους δύο κόμβους στο Mare West, την αναπλαση των 2,8 χιλιομέτρων στην σιδηροδρομική γραμμή εντός της Κορίνθου και το γήπεδο του Συνοικισμού.
  • Υπογράφτηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο της Κορίνθου, η σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Κορίνθου – Λουτρακίου. Πρόκειται για ενα από τα πιο εμβληματικά έργα που έχουν γίνει ποτέ στο νομό και φιλοδοξεί να ενώσει σε μία γραμμή μήκους 5,7 χιλιομέτρων την Κόρινθο (από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ) μέχρι το Λουτράκι (κατά μήκος της οδούς Ποσειδώνος και με τέρμα στην οδό Αιγαίου).
  • Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμος Νεμέας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ώστε να πραγματοποιηθεί τελετή Λαμπαδηδρομίας στο Αρχαίο Στάδιο της Αρχαίας Νεμέας, ως ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας πριν τους Ολυμπιακούς  Αγώνες στο Παρίσι. Η εκδήλωση θα γίνει στις 17 Απριλίου και ο Δήμος Νεμέας κατέθεσε τις αιτήσεις των υποψηφίων λαμπαδηδρόμων, έχοντας επιλέξει δημότες που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό, τις τέχνες και την κοινωνική προσφορά.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Λουτρακίου για μια πρωτοποριακή δυνατότητα που δίνει στους καταναλωτές της. Πρόκειται για την λειτουργία ενός μηχανηματος πληρωμής λογαριασμών της εταιρείας στους Αγίους Θεοδώρους. Το μηχάνημα λειτουργεί 24 ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
  • Μία ακόμα ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΣ προκάλεσε η ήττα της Κορίνθου στο Μαρκό. Στην ανακοίνωση γίενται λόγος για εγκληματική οργάνωση που στήνει τους αγώνες της Γ Εθνικής για το στοίχημα και ειδικά στον όμιλο που συμμετέχει ο ΠΑΣ Κόρινθος, ενώ ειδικά για το παιχνίδι η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι διαιτητές κατακρεούργησαν την ομάδα μας, ακυρώνοντας κανονικό γκολ, αποβάλλοντας έναν ποδοσφαιριστή με στόχο να μην χρησιμοποιηθεί σε επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.Την Κυριακή πάντως, η Κόρινθος επιστρέφει στην έδρα της αντιμετωπίζοντας τον Βύζαντα Μεγάρων.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε όπως τις είδαμε στο My Radio 89,6 και το mypressnet.gr.
Μείνετε συντονισμένοι στα social media για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz