Connect with us

EDITOR

«Σημείο» αναφοράς παράδειγμα επιχειρηματία ο Νίκος Βερισογλάκης

Published

on

Το κοινωνικό αποτύπωμα του νεαρού επιχειρηματία και η προοπτική της αυτοδιοίκησης

Η υγιής, αναπτυσσόμενη, καινοτόμα και με κοινωνικά χαρακτηριστικά επιχειρηματικότητα βρίσκει την απόλυτη έκφραση της στο πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία της πόλης μας Νίκου Βερισογλάκη.  Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η πόλη, το μαρτυρούν οι πολίτες που συναναστρέφονται καθημερινά μαζί του, συνάδελφοι επιχειρηματίες που θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, φορείς και σωματεία που τον βρίσκουν συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο, προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας που ο λόγος τους έχει μια άλλη βαρύτητα.

Ο Νίκος Βερισογλάκης δεν λειτουργεί για το «φαίνεσθαι». Κάθε του κίνηση είναι ουσιαστική και πηγάζει από τηνα στείρευτη βούληση του να προσφέρεΙ. Στην οικονομία του τόπου του, στην υποστήριξη των σωματείων που έχουν ανάγκη, στην επόμενη ημέρα και στον σχεδιασμό της με την συμμετοχή του στα κοινά.

Πολυπράγμων, αεικίνητος και εξαιρετικά μετριοπαθής.

Δεν διατρανώνει τις πράξεις του, δεν επιδιώκει ανταμοιβή. Είναι ένας Κορίνθιος που αγαπά την Κόρινθο, ένας επιχειρηματίας που την υποστηρίζει στην πράξη, ένας σύζυγος και πατέρας που έχει επιλέξει εδώ να ζήσει με την οικογένεια του.

Έγινε πραγματικό «σημείο αναφοράς» δημιουργώντας ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Μια επιχείρηση συνεχώς αναπτυσσόμενη που δίνει σήμερα  δουλειά σε πολλούς συμπολίτες μας και ένα περιβάλλον εργασίας με σεβασμό στην εργασία και στον άνθρωπο. Είναι εκείνος ο επιχειρηματίας που πρώτος στην Κόρινθο ανέστειλε την υπηρεσία delivery στις ημέρες της κακοκαιρίας θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του προσωπικού του.  Χωρίς ανθρώπινες σχέσεις άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα.

Ο Νίκος Βερισογλάκης με το ΣΗΜΕΙΟ του βρέθηκαν παντού! Τον συναντούμε σε εκδηλώσεις πολιτισμού, μια εξ αυτών η εκδήλωση του Καλογεροπουλείου ιδρύματος αφιερωμένη στην σπουδαία Ειρήνη Παπά, σε αθλητικά τουρνουά ως χορηγό  αλλά και ως διοργανωτή, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου «το σημείο» προσέλκυσε πλέον των 180 παιδιών και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη.

Αθόρυβος υποστηρικτής και στην ομάδα που μας εκπροσωπεί στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, τον ΚΑΟ Κορίνθου αλλά και στην Ολυμπιάδα  Άσσου Λεχαίου.

Για την στήριξη και προσφορά του έχει τιμηθεί ,επιλέγει ωστόσο να κρατά αυτές τις διακρίσεις  για τον ίδιο . Άλλωστε όπως ο ίδιος θα πει κατά την βράβευσή του από τον σύλλογο Αγίου Γεωργίου, «η δική μου προσφορά είναι μηδαμινή μπροστά στο έργο που προσφέρει ο πατήρ Παύλος».  

Βέβαια οι φορείς  δημοσιοποιούν τις ενέργειες του διότι στις μέρες μας, μέρες κρίσης, είναι σπάνιο και πρέπει να αναφέρεται ένας επιχειρηματίας όχι σπασμωδικά αλλά σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό της προσπάθειας που γίνεται.

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά της Προέδρου και του ΔΣ του ΚΑΟ Κορίνθου σε δημόσια ευχαριστήρια επιστολή τους προς το Νίκο Βερισογλάκη «επιχειρηματίες σαν το Νίκο Βερισογλάκη κοσμούν τον τόπο μας ενέργειες σαν και τις δικές του είναι αξιοσημείωτες και το δημόσιο ευχαριστώ από πλευράς μας είναι το ελάχιστον. Μακάρι το παράδειγμά του να βρει μιμητές αφού ο τόπος μας έχει ανάγκη ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου του Άγιου Γεώργιου “Το Σημείο” αφού συμμετείχαν πάνω από 180 μικροί αθλητές. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των ακαδημιών της ΑΕΚ που συνεργάζονται με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, οι Χρήστος Κωστής και Χρήστος Βασιλόπουλος. Στο τουρνουά συμμετείχαν πέρα από τις Ακαδημίες του Αγίου Γεωργίου, ο Ολυμπιακός Άσσου και ο F.C Αστέρας Τρίπολης Ζευγολατιού. Χορηγός του τουρνουά η επιχείρηση, Το Σημείο.

Ενεργός πολίτης, διοργανώνει συναντήσεις και συζητήσεις αναζητώντας ιδέες και λύσεις για το μέλλον της πόλης και των ανθρώπων. Πρόσφατα τον είδαμε να είναι ο εμπνευστής της συνάντησης «Οι νέοι μιλούν για την πόλη τους», μια ημερίδα που άφησε σημαντικό αποτύπωμα στον δημόσιο διάλογο με καταξιωμένους συμπολίτες μας να αποδίδουν στο Νίκο τα εύσημα.

 

“Οι νέοι μιλούν για την πόλη τους” – Όλες οι ομιλίες από την ημερίδα της Δευτέρας 19 Ιουνίου, μια πρωτοβουλία του Ν. Βερισογλάκη

Προ ολίγων εβδομάδων, μια ακόμα συνάντηση είχε υλοποιηθεί με δικό του έναυσμα στην περιοχή Κανταρέ, μια συνάντηση που άνοιξε έναν πυρήνα συζήτησης για όσα οι κάτοικοι θέλουν και όσα οι αιρετοί μπορούν να πράξουν. Το απαύγασμα και των δυο συναντήσεων, να μιλάς! Να παρεμβαίνεις! Να είσαι ενεργός και χρήσιμος!

Κάλεσμα του Νίκου Βερισογλάκη στους νέους, πέρα από παρατάξεις, για την αυτοδιοικητική ατζέντα της περιοχή μας.

Ευθύς, ειλικρινής και χαμογελαστός σαν άνθρωπος! Πάντα ξεκάθαρος στις θέσεις και τις απόψεις του, με λόγο που διαπνέεται από σοβαρότητα και σεβασμό στον συνομιλητή, όπως ακριβώς συμπεριφέρεται και στον προεκλογικό του αγώνα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Συμμαχία πολιτών” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

Για τον Επιχειρηματία, τον άνθρωπο, τον δημότη, τον οικογενειάρχη Νίκο Βερισογλάκη σημασία δεν έχουν οι «στέγες» αλλά οι άνθρωποι. Τα οράματα, η ικανότητα, οι αξίες.

Είναι βέβαιο πως και στα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει. Ενδεχομένως με μια εκλογή του στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου. Άλλωστε η Κόρινθος, τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη, σαν τον Νίκο, αρχικά για να ανασάνει και έπειτα για να βαδίσει μπροστά!

Το παράδειγμά του είναι παράδειγμα προς μίμηση αναμφίβολα!

Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz