Η εκδήλωσης του ICC WOMEN HELLAS στο Μουσείο Περιβάλλοντος είχε στόχο να τιμήσει τις γυναίκες που διακρίνονται στο επιχειρείν και τον Πολιτισμό. Ωστόσο, δεν έλειψε η αντρική “εκμετάλλευση” με τον σύζυγο της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Παναγιώτης Κασίμη (η οποία ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα), να φωτογραφίζεται με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και να ποστάρει στο διαδίκτυο θέσεις του ιδίου και της Κορινθιακής Αμφικτιονίας την οποίαν εκπροσωπεί, αν και η ανακοίνωση των στελεχών της που είχε προγραμματιστεί για το Μάρτιο μήνα έχει αναβληθεί επ αόριστον.
Ο κ.Παναγιώτης Μεταξάς λοιπόν στο περιθώριο της εκδήλωσης απαθανατίστηκε με τον Παναγιώτη Πιτσάκη, και όπως αναγράφει, συζήτησε μαζί του και αντάλλαξε σκέψεις, θέσεις και προβληματισμούς για όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στον τόπο μας.  

“Δόθηκε χτες η ευκαιρία να βρεθούμε σε εκδήλωση με τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Κορινθίας κ Πιτσάκη.
Στην συζήτηση μας, έγινε αναφορά σε προβλήματα επαγγελματικών ομάδων.
Είναι αλήθεια πως ζούμε σε ένα πανέμορφο τόπο. Έναν τόπο που προικίστηκε από το Θεό, αλλά δυστυχώς λησμονήθηκε από τους ανθρώπους. Έναν τόπο με έντονα αναπτυξιακά και κατ επέκταση οικονομικά προβλήματα. Έναν τόπο που γερνάει καθημερινά, μια και οι νέοι τον εγκαταλείπουν, αναζητώντας αλλού την τύχη τους. Από την άλλη όμως, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, δεν πρέπει να παραβλέπουμε, ότι σ αυτόν εδώ τον τόπο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με πίστη και ελπίδα. Που ρίζωσαν εδώ και αγωνίζονται, παρ όλες τις αντιξοότητες , να επιβιώσουν.
Που νιώθουν περισσότερο τώρα από πότε την ανάγκη κάπου να στηριχτούν.
Εμείς, σαν “Κορινθιακή Αμφικτιονία”, κατηγορηματικά δηλώνουμε πως θα σταθούμε δίπλα τους. Γιατί τους θέλουμε στις επάλξεις. Γιατί αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα τους.
Γιατί χρειάζονται τη βοήθεια και στήριξη μας” γράφει χαρακτηριστικά.
Στην αναφορά αυτήν κάτοικος της Ποσειδωνίας θέτει πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν την περιοχή σημειώνοντας πως κάθε παρέμβαση σταματά στο σχέδιο πόλης. Ο κ.Μεταξάς, δεν ξέρουμε αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή αν θα συμπορευτεί με κάποιον άλλον, στο σχόλιο αυτό όμως απάντησε μια απλά “καλημέρα”.
ΥΓ1: Ανάλογη φωτογραφία τον καιρό που ο κύριος Μεταξάς ήταν στην διοίκηση του δήμου με τον Αλέξανδρο Πνευματικό δεν θα μπορούσε να έχει βγει δεδομένης της κόντρας Πνευματικού – Πιτσάκη
ΥΓ2: Ανάλογη τοποθέτηση επίσης δεν θα μπορούσε να είχε γίνει τότε διότι ως γνωστόν, μετά χριστόν προφήτες όλοι μας!
ΥΓ3: Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν έννοια τον τόπο τους και να επιθυμούν να τον βοηθήσουν, αναμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις της Αμφικτιονίας προκειμένου και όλοι να ξέρουμε ποιος, που , γιατί. Διότι όπως λένε και οι ίδιοι, οι εκλογές έφτασαν!