·         Με πρωτοβουλία Ταγαρά οι συσκέψεις για τη Διώρυγα, με πρωτοβουλία Δήμα η αυτοψία και η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Στοίχημα» για το Νίκα και το Γκιολή , προτεραιότητα για τον Κυριακό! Συνωστισμός ξάφνου στο κανάλι… Τουλάχιστον ας γίνουν τα έργα!

·         Φρέσκαρε τη μνήμη του Νίκα για την ΣΔΙΤ ο Τατούλης, πήρε η μπάλα και τον Πελοπίδα! Αποστάτη τον είπε ο πρώην Περιφερειάρχης αν και… τον διατήρησε σχεδόν μέχρι τέλους στη θέση του στην ΠΕ Κορινθίας. Πολιτική!

·         Υπομονή ως τα τέλη Φλεβάρη συνέστησε ο Μεταξάς για τις ανακοινώσεις ονομάτων. Ο ίδιος δεν είχε όμως και ξεκίνησε με το πρώτο όνομα την Παρασκευή!

·         Τα γραφικά και τις μακέτες της προεκλογικής περιόδου επιστράτευσε ο Νίκος Σταυρέλης… Είναι νωρίς Νίκο!

·         Άναψαν τα φώτα στην Κορίνθου – Εξαμιλίων και δεν έχουν τέλος οι ευχαριστίες για το «αυτονόητο» που έλεγε και ο Πελοπίδας!

·         «Στοίχημα» ο Ισθμός λέει και ξαναλέει ο Τάσος Γκιολής για την Περιφερειακή αρχή Νίκα. Με ξεχορτάριασμα μόνο όμως δεν κάνουμε δουλίτσα Τάσο!

·         Τείνουμε να «κοκκινίσουμε» ως νομός και ο Χαρδαλιάς μας κούνησε το δάχτυλο! Φωνή βοώντος υπουργέ μου, η Κόρινθος έχει επιστρέψει στην κανονικότητα της. Με sms βέβαια αλλά στην κανονικότητά της!

·         Δεν μειώνονται οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν το 2023 στο δήμο Κορινθίων. Το 33 θα παραμείνει και αρκετοί ανακουφίστηκαν! Στην Περιφέρεια βέβαια έχουμε μείον 10 και… αναμένεται κάθοδος προς το δήμο. Όχι;

·         Ξεκινούν την άλλη εβδομάδα τα έργα για την διάβρωση σε όλη την παραλιακή Κορινθία. 3 εκατομμύρια για παρεμβάσεις και όχι μελέτες. Εν αναμονή!

·         ΤΟ Γιώργο Δέδε ευχαρίστησε για την συμβολή του στην αντιμετώπιση της διάβρωσης ο Τάσος Γκιολής. Παράξενο; Όχι! Μην ξεχνάμε πως ο Παναγιώτης Νίκας οφείλει την εκλογική νίκη στην Κορινθία στον πάλαι ποτέ Συριζαίο Γενικό Γραμματέα Υποδομών και Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Κορινθίας!