Ελλάδα
Πάτρα: Κατάπιε νέφτη αντί για νερό την ώρα που καθάριζε τάφο – Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της

- Θρίλερ σε χωριό κοντά στην Πάτρα με γυναίκα 65 ετών η οποία ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήπιε νέφτι αντί για νερό, ενώ βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού.
Η γυναίκα καθάριζε οικογενειακό μνήμα, και άγνωστο πως, μπερδεύτηκε. Ενώ ήθελε να πιει νερό, πήρε το μπουκάλι με το νέφτι και άρχισε να πίνει. Φυσικά σταμάτησε σχεδόν αμέσως, όμως η ζημιά ήδη είχε γίνει.
Ούρλιαζε για βοήθεια μέσα στο νεκροταφείο
Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει και ενώ στην κυριολεξία «καιγόταν», άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
«Ούρλιαζε μέσα στο Νεκροταφειο». Συγχωριανοί της έσπευσαν σε βοήθεια και μετέφεραν τη γυναίκα, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.
Όμως απαιτήθηκε η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Η 65χρονη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση σημείο και αφού υπεβλήθη σε πλύση στομάχου διασωληνώθηκε.
-
Αυτοδιοίκηση21 ώρες ago
Σωτήρης Μουρίκης: Να κάνουμε την Πελοπόννησο το νέο Brand Name στην Ευρώπη (video)
-
Αυτοδιοίκηση21 ώρες ago
Θάνος Δούρος: Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι μια κοινωνία πολιτών αλλά & γέφυρα στην κεντρική εξουσία & τον πολίτη (video)
-
Ζωή17 ώρες ago
Γιώργος Δασκαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
-
Μουσική17 ώρες ago
Δέσποινα Βανδή: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στη σκηνή – Δείτε το βίντεο
-
Ελλάδα16 ώρες ago
Η συγγνώμη δημοσιογράφου που ρώτησε παραολυμπιονίκη με προβλήματα όρασης αν «είδε» τον Κασσελάκη
-
πολιτικη20 ώρες ago
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποζημίωση για πρώτη φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών
-
Αυτοδιοίκηση20 ώρες ago
ΟΤΑ: Η Ολομέλεια ψηφίζει το σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση της τοπικής αυτοδιοίκησης
-
Ελλάδα24 ώρες ago
Κοροναϊός: Πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί