Ο Justin Bieber είναι ένα παιδί που ήρθε από μικρή ηλικία στο προσκήνιο. Τα βιντεάκια που έφτιαχνε στο YouTube έγιναν αντιληπτά γρήγορα από το κοινό και σιγά-σιγά, δουλειά με τη δουλειά, κατέληξε να έχει ένα από τα μεγαλύτερα fanbase παγκοσμίως. Είναι το παιδί που όλοι ήθελαν να βλέπουν, στα τραγούδια του, στη σκηνή, ακόμα στις όποιες απερισκεψίες έκανε.

Από ένα σημείο και μετά, οι προσωπικές του σχέσεις ήρθαν κι αυτές στο προσκήνιο. Και να μην είναι ο αγαπημένος σου celebrity, το love story του με τη Selena Gomez είναι κάτι που όλοι λίγο – πολύ ξέρουν. Γιατί τα παιδιά μια ήταν μαζί μια δεν ήταν και όλο αυτό το drama της υπόθεσης έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μετά από αρκετές επανασυνδέσεις, τελικά χώρισαν και πλέον είναι παντρεμένος με τη Hailey Baldwin. Οι δυο τους φαίνεται να περνάνε εξαιρετικά και κάθε ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα social media το επιβεβαιώνει.

Το Instagram του, πάντως, είναι γεμάτο με αναρτήσεις που το κοινό του λατρεύει και μία από αυτές ήταν που κέντρισε το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτήν, ο τραγουδιστής κοιτάζει κατάματα τον φακό και γράφει «Notice me», δηλαδή «Πρόσεξέ με». Δεν ξέρουμε αν έχει και λίγο την ανάγκη περισσότερης προσοχής ή αν απλώς το γράφει για το εφέ, αλλά, όπως και να έχει, τα βλέμματα τα τράβηξε.

 

Πηγή:gossip-tv.gr