Χριστίνα Τερχίνογλου-Μπούνια

Την παραίτησή της από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας σε Λουτράκι – Περαχώρα – Αγίους Θεοδώρους και την κίνηση των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Χριστίνα Τερχίνογλου-Μπούνια, η οποία αν και αρνήθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του κυβερνώντος κόμματος, εντούτοις συμπεριελήφθη χωρίς να ενημερωθεί:

«Παγκόσμια Πρωτοτυπία: Δεν ενημερώθηκα για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Η ανάγκη της παρούσας ανακοίνωσης, δεν έγκειται μόνο στο γεγονός να συγχαρώ τον νεοεκλογέντα Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, που εξελέγησαν από τις εκλογές που διεξήχθησαν στο Λουτράκι στις 24 Οκτωβρίου 2021, αλλά και στο να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο, που ενώ τιμητικά μου ζήτησε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο τελικά μετά την άρνηση συμμετοχής μου σε αυτό, εν αγνοία μου με συμπεριέλαβε.

Το προηγούμενο δεν δηλώνει κάποια πικρία για την μη εκλογή μου, όπως κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να σχολιάσουν, καθώς οι υποψήφιοι ήταν όσα και τα μέλη του Δ.Σ. και άρα αποτελώ ήδη μέλος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, αλλά την παγκόσμια (ίσως) πρωτοτυπία ότι αποτελώ την πρώτη υποψήφια που δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο, για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και τη μόνη υποψήφια που δεν ψήφισε τον εαυτό της.

Παράλληλα δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς το να έχω συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο είναι αποτέλεσμα μη νόμιμων ενεργειών.

Όσο για τα υπόλοιπα, απλώς ενημερώνω, ότι ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου.
Λουτράκι, 25 Οκτωβρίου 2021
Με εκτίμηση,
Χριστίνα Τερχίνογλου-Μπούνια»

Η ανακοίνωσή της στο προφίλ της στο Facebook.