Στην φοιτητική τους κοινότητα μπορούν να μεταφερθούν οι φοιτητές, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να αποδεσμεύσουν το ακίνητο το οποίο ενοικιάζουν.

Στην σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως οι φοιτητές μπορούν να μετακινηθούν στην φοιτητική κοινότητα προκειμένου να αποδεσμεύσουν κάποιο μισθωμένο ακίνητο. Πιο συγκεκριμένα η συνολική διάρκεια θα πρέπει να είναι έως 3 ημερών, με απαραίτητο δικαιολογητικό τη λήξη του σχετικού μισθωτηρίου.

«Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν προκύψει στη φοιτητική κοινότητα, φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν για να αποδεσμεύσουν κάποιο μισθωμένο ακίνητο, θα μπορούν να το κάνουν» ανέφερε η υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, «δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές που έχουν νοικιασμένα σπίτια στον τόπο σπουδών τους να πάνε εντός 72 ωρών να αδειάσουν, ξενοικιάσουν τις φοιτητικές τους κατοικίες εφόσον το επιθυμούν, με απαραίτητο αποδεικτικό τη λήξη του μισθωτηρίου από το TAXISNET».

Πηγή: newsbomb.gr