Κορινθία
Τους Κορίνθιους αθλητές της Εθνικής Ελλάδος στο KUNG FU υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων

Τους Κορίνθιους αθλητές της Σχολής «Πηγή του Νεαρού Δάσους» που μετείχαν στην Εθνική Ελλάδος Wu Shu, Kung Fu και διακρίθηκαν κατακτώντας στο 6th EUROPEAN KUNG FU CHAMPIONSHIPS και 18th EUROPEAN WUSHU , 9 συνολικά μετάλλια – 2 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα- υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στο γραφείο του.
Η υποδοχή ήταν εγκάρδια, ανάλογη της επιτυχίας των αθλητών οι οποίοι σε δύσκολες πραγματικά συνθήκες κατορθώνουν όχι μόνο να αθλούνται και να συμμετέχουν σε διοργανώσεις αλλά να επιλέγονται από την Εθνική Ομάδα, να διακρίνονται κατακτώντας μετάλλια και να διαφημίζουν την χώρα αλλά και τον τόπο καταγωγής τους, την Κόρινθο, παγκοσμίως.
«Σας συγχαίρω από καρδιάς και σας ευχαριστώ που με την προσπάθεια σας και τις διακρίσεις σας «ταξιδεύετε» την πόλη μας σε ολόκληρο τον κόσμο» είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων υποδεχόμενος τους αθλητές Ελένη-Άννα Γεωργά,
Δημήτρη Γιαννίση, Έλενα Κοκολέση, Ανδριάννα Κουρούμαλη, Μαρία Κωνσταντίνου, Γιώργο Μπρεζετό, Ιωάννη Παπαφίλη,
Ισιδώρα Παπαχρήστου,
Κυριακή Παναγοπούλου και τον δάσκαλό τους Χρήστο Παναγόπουλο.
«Ο Δήμος και ο δήμαρχος είναι στο πλευρό σας και στη σημερινή μας συνάντηση προσδοκώ να συζητήσουμε τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά, να στηρίξουμε και να προάγουμε ένα άθλημα το οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στον τόπο μας, προσφέρει όμως, όχι μόνο διακρίσεις αλλά σε όλους εσάς που ασχολείστε ευχαρίστηση, διέξοδο και άθληση η οποία ειδικά τώρα είναι αναγκαίο να προαχθεί καθοδηγώντας τις νέες γενιές σε δρόμους υγιής» σημείωσε ο Δήμαρχος καταγράφοντας όσα αναφέρθηκαν από τον δάσκαλο της σχολής και τους αθλητές.
Η Πηγή του Νεαρού Δάσους, σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κούνγκ Φου και Τάι Τσι που λειτουργεί στην Κόρινθο από τον Οκτώβριο του 2007 με υπεύθυνο (δάσκαλο) τον έγκριτο απεσταλμένο, “Κοσμικό Απόστολο” 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν, Σι Γιαν Σαν, Χρήστο Παναγόπουλο, συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής Ομάδας στο 6th EUROPEAN KUNG FU CHAMPIONSHIPS και 18th EUROPEAN WUSHU που διεξήχθη στο Λουτράκι το διάστημα 11-15 Νοεμβρίου 2022. Τα 9 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές: Δημήτρης Γιαννίσης , Έλενα Κοκολέση, Μαρία Κωνσταντίνου , Γιώργος Μπρεζετός και Κυριακή Παναγοπούλου.
-
Επικαιρότητα24 ώρες ago
Θεσσαλονίκη-Έφιππη παρέλαση: Συμμετέχει Κορίνθια αμαζόνα
-
Ελλάδα21 ώρες ago
Σπάνιο βίντεο: Η στιγμή που ο Ωνάσης ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του Αλέξανδρου
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Χάος με τα ΚΤΕΛ: Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής εξυπηρετούνται με τα ΚΤΕΛ Κορίνθου
-
Uncategorized22 ώρες ago
Μάνος Τσαγκαράκης: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Δημήτρης από το «Νησί»
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Το σκάκι μπαίνει επίσημα στα ελληνικά σχολεία ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Την… έπεσαν στον Καλλιάνο για τα χιόνια στην Αττική: «Ζήτα συγγνώμη από τον Μαρουσάκη» – Τι απαντά
-
Αυτοδιοίκηση22 ώρες ago
Προειδοποιήσεις Μορέα για πυκνή χιονόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα
-
Μουσική23 ώρες ago
Πάολα: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης η γνωστή τραγουδίστρια