Γιατί θερίζει ο καρκίνος του παχέος εντέρου στις ηλικίες κάτω των 50 ετών – Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουμε

Οι επιστήμονες ίσως δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί αυξάνονται τα περιστατικά εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου στις νεότερες ηλικίες, κάτω των 50 ετών, όπου κατά κανόνα ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει. Τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα ενοχοποιούν τη “δυτική διατροφή”, δηλαδή τη διατροφή που είναι πλούσια σε ζάχαρη και επεξεργασμένα τρόφιμα και φτωχή σε φυτικές ίνες. Ερευνητές του από το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γιατί θερίζει ο καρκίνος του παχέος εντέρου στις ηλικίες κάτω των 50 ετών – Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουμε.