Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την «επανεμφάνιση» Ντιγκιρλάκη στα κοινά της Κορίνθου.

Ο Πρώην Αντιδήμαρχος, ηγετικό στέλεχος της παράταξης Πνευματικού και μετέπειτα «αντάρτης», μέλος της παράταξης που γεννήθηκε από τα σπλάχνα της Πορείας Ευθύνης διασπώντας την και οδηγώντας την στην εκλογική ήττα, επέλεξε δημόσια να παρέμβει για ζήτημα του δήμου Κορινθίων με τρόπο που δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί «ηγετική παρέμβαση».

Με λόγο συγκεκριμένο, στοχευμένο και επιθετικό ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης σίγουρα δείχνει διαθέσεις!

Προς ποιόν;

Τα σενάρια είναι 3

Προς τον επικεφαλής του Νίκο Σταυρέλη για να του υπενθυμίσει όχι την παρουσία του αλλά την  δυναμική που έχει και σε επίπεδο τοποθέτησης και παρέμβασης.

Προς το Δήμαρχο Κορινθίων του οποίου θα μπορούσε να είναι μελλοντική επιλογή, άλλωστε στην πολιτική τίποτα δεν αποκλείεται!

Προς τον Αλέξανδρο Πνευματικό για να του επισημάνει την «γύμνια» στελεχών με παρέμβαση ( ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης μαζί με όλους όσοι αποχώρησαν από την Πορεία Ευθύνης είχε παρομοιαστεί από τον Πρώην Δήμαρχο ως «σαβούρα» που κάθε καράβι πετά στη θάλασσα όταν έρχεται η στιγμή)

Η επιλογή του χρόνου δεν είναι τα τυχαία. Ο νέος εκλογικός νόμος ανακοινώθηκε «ανοίγοντας» ουσιαστικά μια μακρά προεκλογική περίοδο όσο κι αν κανείς επίσημα δεν θέλει να το παραδεχτεί. Ο Αντιδήμαρχος θεωρείται «γερό χαρτί» που βέβαια δεν αξιοποιήθηκε ανάλογα από την παράταξη της ΠΝΟΗΣ παρ’ ότι ήταν από τα πρώτα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί ως «κράχτης» αφενός και αφετέρου ως πόλος έλξης ψηφοφόρων από την δεξαμενή Πνευματικού (παρ’ ότι η θέση ήταν αυτή του εκπροσώπου τύπου).

Η παρέμβασή του είναι μήνυμα με αποδέκτες ενδεχομένως και περισσότερους από τους τρεις που αναφέρονται πιο πάνω.

Βέβαια ο κ.Ντιγκιρλάκης στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του και επεσήμαιναν πως «λείπει» από την αυτοδιοίκηση, απάντησε πως «όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος»

Δεν οριοθέτησε ωστόσο αν το «τέλος»  έχει επέλθει ή όχι!

ΥΓ: Η πορεία που θα ακολουθήσει ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης συνδέεται για πολλούς λόγους με την πορεία του Γιώργου Μουρούτσου ο οποίος αν και προσπάθησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις περνώντας την γραμμή της ΠΝΟΗΣ (Δεν μπορεί άλλωστε να κάνει και αλλιώς επί της παρούσης) οι φήμες περι σοβαρής απογοήτευσης από την παράταξη και τον επικεφαλής όχι μόνο παραμένουν αλλά και «φουντώνουν» δεδομένου ότι , παρ’ ότι ήταν από τους στυλοβάτες της παράταξης πολυεπίπεδα δεν είδε το όνομά του στην αντιδημαρχία που προσέφερε η δημοτική αρχή στην ΠΝΟΗ.