Φωτό: ethnos.gr / Κώστας Ασημακόπουλος

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή της Νότιας Εύβοιας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα σε κοίτη ρέματος, στην περιοχή Τσακαίοι. Είχαν προηγηθεί αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του, την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» προκάλεσε πολλές καταστροφές στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε από το ελικόπτερο που διεξήγαγε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί τμήματα του αυτοκινήτου μάρκας Citroen Saxo του άτυχου κτηνοτρόφου, και συγκεκριμένα η πόρτα. Στις έρευνες συμμετείχαν μονάδες από το Αλιβέρι και τη Χαλκίδα, ένα ελικόπτερο καθώς επίσης και drone.

Συνολικά στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του 69χρονου συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ομάδα έρευνας και διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ, και ομάδα ΣΜΗΕΑ από την Αττική. Στις έρευνες συνέδραμαν και εθελοντές.

Σώος ο 38χρονος στο Πικέρμι
Αντίθετα, αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση 38χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά σε χείμαρρο στο Πικέρμι το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο άνδρας κατόρθωσε να επιστρέψει σπίτι του και συνειδητοποιώντας ότι βρίσκονταν υπό εξέλιξη έρευνες για την τύχη του, παρουσιάστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, οι αρχές συνέχισαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί το όχημά του και να ταυτοποιηθεί ότι όντως πρόκειται για το ίδιο άτομο για το οποίο ειδοποίησε τις αρχές μια γυναίκα και όχι για πιθανότητα έτερου αγνοούμενου.


Με πληροφορίες από patrisnews.gr και Open TV