Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Εννιά νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Σταυρέλης

Published

on

Εννέα νέες υποψηφιότητες στα τοπικά συμβούλια ανακοίνωσε η Πνοή Δημιουργίας.

ΓΕΩΡΓΑ ΚΕΦΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΚΟΝΥ)

Η Κωνσταντίνα (Κόνυ) εργάζεται στην Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία Πελοποννήσου, όπου κατέχει θέση στο ΔΣ. Από την θέση αυτή πορεύεται με υπευθυνότητα, εργατικότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο τα τελευταία 16 χρόνια.

Μένει από το 2005 μόνιμα στο Σοφικό και είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιάννη (17 ετών) και του Παναγιώτη (14 ετών). Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κεφιλή.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου CaliforniaStateUniversityFullerton με πτυχίο στην Βιολογία (B. Sc) και Κοινωνιολογία, όπου και διέμεινε από το 1998 έως το 2004 (Fullerton, OrangeCounty).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019 ήταν μέλος του συνδυασμού «Κίνηση Νέων» όπου και εκλέχτηκε μέλος του ΤΣ Σοφικού. Στις προσεχείς εκλογές συντάσσεται ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του κ Νίκου Σταυρέλη, ενός ανθρώπου με θέληση και ικανότητα, με στόχο την υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, και την στήριξη προσώπων ικανών να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία.

Η Κόνυ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σοφικού.

ΓΚΙΩΝΗ-ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Γκιώνη για αρκετά χρόνια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου όπου μέσω της θέσης αυτής, είχε άμεση επαφή και συνεργασία με όλους τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πλέον είναι ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα βοηθάει τον σύζυγό της στις αγροτικές εργασίες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο, στον Συνοικισμό. Είναι απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, κάτοχος του Lower (Cambridge), με γνώσεις λογιστικής και πληροφορικής.

Είναι σύζυγος του Χρήστου Σούκουλη, αγρότη, μητέρα δύο παιδιών 20 και 22 ετών και τα τελευταία 25 χρόνια ζει με την οικογένειά της μόνιμα στο Περιγιάλι.

Έχει ενεργό εθελοντική δράση στην κοινωνία και από την πρώτη στιγμή που πήγαν τα παιδιά της σχολείο, από το νηπιαγωγείο ακόμα, συμμετείχε ανελλιπώς στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος, γραμματέας, μέλος εξελεγκτικής καθώς και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Άσσου.

Η διάθεσή της για προσφορά την οδήγησε να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό μας.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Δεσποτάκης του Γεωργίου εργάστηκε ως προϊστάμενος στην εταιρεία FULGOR επί 35 συναπτά έτη, όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιγιάλι όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λαμπριανού όπου απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Παναγιώτα.

Είναι απόφοιτος Σιβιτανιδίου Σχολής Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων.

Το ενδιαφέρον για τα κοινά του χωριού του το έδειξα από μικρή ηλικία. Συμμετείχα από 15 ετών ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού Προοδευτική Περιγιαλίου και αργότερα Πρόεδρος της ομάδος επί 20 συναπτά έτη.

Εκλέχτηκε Σύμβουλος στην Κοινότητα Περιγιαλίου.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του θεάτρου και πολιτιστικού συλλόγου Περιγιαλίου.

Υπήρξε αιρετός σύμβουλος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Ο Νίκος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

ΔΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Δούρος Κωνσταντίνος του Μιχαήλ και της Αθανασίας είναι αγρότης στο επάγγελμα όπου αγωνίστηκε για να δημιουργήσει στην οικογένειά του και να προσφέρει στον τόπο του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Έχει συμμετάσχει στην πορεία της ζωής του στα κοινά του τόπου, συμμετέχοντας στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Απόλλων» ως Πρόεδρος για αρκετά χρόνια και με έντονη δραστηριότητα και άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στα κοινά του τόπου του και όπου του ζητήθηκε ήταν παρών.

Συμμετέχει στον συνδυασμό ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για να μπορέσει να βοηθήσει τον τόπο και στο παραλιακό μέτωπο όπου ζει και δραστηριοποιείται. Για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και το καλό του τόπου.

Ο Κώστας είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Περιγιαλίου.

ΛΟΥΒΡΗ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία είναι ιδιωτική υπάλληλος στα ιχθυοτροφεία Σελόντα.

Είναι σύζυγος του Ιωάννη Λούβρη. Μένει μόνιμα στο Σοφικό. Δηλώνει με χαρά ότι θα εργαστεί σκληρά για να δει την Κόρινθο να εξελίσσεται.

Η Μαρία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σοφικού.

ΑΡΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα έχει εργαστεί στην Εμπορική Τράπεζα και σε άλλες εταιρείες ως υπάλληλος γραφείου. Έχει τελειώσει με υποτροφία ως ειδικός χρηματιστηριακών εργασιών. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι χρόνια με την νεολαία του ΠΑΣΟΚ μαζί με όλη την οικογένεια της. Είναι πολύ δραστήρια και πιστεύει στην βελτίωση του επιπέδου ζωής του τόπου μας με το Νίκο Σταυρέλη.

Η Θεοδώρα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΖΩΓΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα Ζώγαλη επαγγελματικά ασχολείται επι πολλά έτη ως επαγγελματίας οδηγός ταξί. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Παπαντωνίου και έχουν δύο παιδιά τον Μιχάλη και την Παναγιώτα.

Το ενδιαφέρον της για προσφορά, την παρακίνησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη, ώστε το Στεφάνι να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει ρυθμό ανάπτυξης και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων του.

Η Ιωάννα είναι υποψήφια Σύμβουλος στο Τ.Σ. Στεφανίου.

ΚΑΚΑΝΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Η Νικολέττα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει τελειώσει Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο ΑΤΕΙ Πειραιά. Είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρών Ωραίας Ελένης και επιθυμεί να δει τον τόπο της να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η Νικολέττα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Γαλατακίου.

ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης είναι μόνιμος κάτοικος Στεφανίου, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως ως αγρότης. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Δηλώνει έτοιμος και δυναμικός να προσφέρει στον τόπο του το καλύτερο για να πάει μπροστά.

Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Στεφανίου.

Μας τιμούν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, και μαζί τους θα κάνουμε βήματα εμπρός. Για μια καλύτερη Κόρινθο!

Continue Reading

Δημοφιλέστερα