Η επιστροφή της Lady Gaga είναι γεγονός. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μια απλή επιστροφή. Η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με το νέο της άλμπουμ, «Chromatica» επανέρχεται θριαμβευτικά σε dance-pop μονοπάτια.

«Αυτή η μουσική με θεράπευσε πραγματικά», είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα της τραγουδίστριας.

Η αλήθεια είναι πως όταν η Lady Gaga δήλωνε πως το «A Star is Born» αποτελεί σταθμό στην καριέρα της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν πως είναι αποφασισμένη να στραφεί σε μία διαφορετική μουσική κατεύθυνση, την οποία άλλωστε είχε δοκιμάσει ήδη με το «Joanne».

Ωστόσο, το «Chromatica» διαψεύδει τις όποιες παρανοήσεις και υποθέσεις, αποδεικνύοντας συγχρόνως ότι η Gaga είναι μία πραγματική καλλιτέχνης, που δοκιμάζεται σε πολλά είδη και νέα πράγματα, μέσα από τα οποία εξελίσσεται και η ίδια.

«Δημιούργησα αυτή τη μουσική και μετά την άκουσα ολόκληρη και αφηγείται την ιστορία της ζωής μου σαν μια ταπισερί. Είμαι πολύ περήφανη για την μουσική, γιατί ενώ είναι διασκεδαστική και εορταστική, εάν ακούσετε εκείνους τους στίχους, θα γνωρίσετε πραγματικά την καρδιά μου. Είναι σαν η μουσική να σου δίνει την άδεια να συνεχίσεις. Ακόμα και εάν βιώσετε την χειρότερη μέρα, είναι ΟΚ να χορεύεις» δήλωσε η 34χρονη τραγουδίστρια.

 

Πηγή:newsbeast.gr