Connect with us

Επικαιρότητα

Από τη Ρωσία με αγάπη και… Μαρινέλα!

Published

on

Με Μαρινέλλα προϋπάντησαν τον Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία

Το ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ταξίδεψε στη Μόσχα προκειμένου να συσφίξει τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας όπως και τις δικές του με τον Πούτιν ενδεχομένως να το ξέρεις.

Κουβεντούλα, γελάκια, πειραγματάκια και άλλα πολλά είχε το πρόγραμμα, με τον Πρόεδρο της Ρωσίας να του επιφυλάσσει μία θερμή υποδοχή στην παγωμένη πρωτεύουσα.

Θερμή βέβαια δεν ήταν μόνο η υποδοχή του Πούτιν, αλλά και ολόκληρου του ρωσικού στρατού.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν ξεκίνησε την επίσκεψη του με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ‘Αγνώστου Στρατιώτη. Ο πρωθυπουργός έφτασε στον Κήπο Αλεξάνδρου, όπου του αποδόθηκαν τιμές από άγημα, κατέθεσε στεφάνι ενώ του τελετουργικού ακολούθησε η ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου.

Αλλά οι Ρώσοι είναι φίλοι μας, τόσο φίλοι μας που κατά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η ρωσική στρατιωτική ορχήστρα επέλεξε να παίξει το τραγούδι του Ντέμη Ρούσσου «From souvenirs to souvenirs», που οι περισσότεροι το γνωρίζετε από τη διασκευή του Πυθαγόρα και εκτέλεση Μαρινέλλας με το γνωστό στίχο «Πάρτο φεγγάρι και κάντο βέρα μου». 

Και αν θες αποδείξεις ιδού και το ορίτζιναλ βίντεο:

Τώρα αν του άρεσε ή όχι του πρωθυπουργού το τραγουδάκι δε το ξέρω. Ξέρω όμως ότι ο πρωθυπουργός μας στα νιάτα του ήταν ροκάς με προτίμηση στους Sex Pistols, Dead Kennedys και Clash.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz