Connect with us

πολιτικη

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται με πολιτικό γάμο τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη – Το ανακοίνωσε στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Published

on

Τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, παντρεύεται αύριο Πέμπτη στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε, στην εισήγησή του, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή είναι ότι παντρεύεται με πολιτικό γάμο με το σύντροφό του.

Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από την Πολιτική Γραμματεία, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος του έδωσαν τις ευχές τους.

Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και αύριο θα παντρευτούν στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

“Ο Τάιλερ μού έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί είπε ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε θυμάμαι τα πάντα που μου έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου”, έχει πει σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, στη συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη, για την εκπομπή “Πρωταγωνιστές”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει σχετικά με την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ, να αποκτήσουν παιδιά.

Στη συνέντευξη αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γίνει γονέας, μέσω παρένθετης μητέρας. “Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά”, είπε.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz