Connect with us

Ελλάδα

Στο Ιόνιο ο Μάτζικ Τζόνσον: Ντύθηκε αρχαίος “Έλληνας θεός” και έκανε βόλτες με τζετ σκι στην Κεφαλλονιά [εικόνες]

Published

on

Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο πρώην σταρ του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος ταξιδεύει με το σκάφος του στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Μετά την “περιοδεία” του στο Ιόνιο και στις Κυκλάδες, όπου επισκέφθηκε την Μύκονο και την Σαντορίνη, τρώγοντας “μία από τις καλύτερες μπριζόλες του κόσμου” όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Τζόνσον βρέθηκε στην Κεφαλλονιά, όπου εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά του νησιού.

Απόλαυσε μάλιστα μία βόλτα με το τζετ σκι του, στον κόλπο Μύρτου, περνώντας δίπλα από τις όμορφες παραλίες της Κεφαλλονιάς.

“Πήρα το τζετ σκι μου για λίγες ώρες σήμερα το πρωί στον κόλπο του Μύρτου στην Κεφαλονιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι έξω στο νερό και να βλέπω μερικές όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα”, έγραψε σε ανάρτησή του.

Μετά τις βόλτες στα νερά του Ιονίου, ο Μάτζικ Τζόνσον ντύθηκε “Έλληνας Θεός” μαζί με την γυναίκα του, και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα πάνω στο υπερπολυτελές κότερό του.

“Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ! Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε! Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα”, έγραψε στο Twitter.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz