Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Έξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η Πνοή Δημιουργίας, οι πέντε στα Εξαμίλια

Published

on

Ανακοινώνουμε έξι ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ–

Τραπεζικός. Οικονομολόγος. Προγραμματιστής, Αναλυτής συστημάτων Πληροφορικής. Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά.
Ο Θάνος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

ΓΚΙΩΝΗ-ΜΟΣΧΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ –

Γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο και μένει 50 χρόνια μόνιμα στα Εξαμίλια. Οι γονείς της είναι ο Μιχάλης και η Ντίνα Γκιώνη. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μοσχάκη με τον οποίο απέκτησαν και σπούδασαν τέσσερα παιδιά, ενώ έχουν και ένα εγγονάκι. Εργάζεται επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά για το καλό των παιδιών της, των εγγονών της και του χωριού της γιατί έχει όρεξη για προσφορά και δουλειά.
Είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά.
Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ –

Η ζωή της ένα ταξίδι. Γεννήθηκε στην Πάτρα, έμεινε Αθήνα, στη συνέχεια Κόρινθο και τα τελευταία 45 χρόνια Εξαμίλια. Παντρεύτηκε τον Ιωάννη Ελένη με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Βασιλική, ενώ έχουν και δύο εγγόνια. Το επάγγελμά της είναι μάγειρας και έχει ασχοληθεί με την εστίαση. Στα Εξαμίλια έχουν ανοίξει δύο μαγαζιά. Πιτσαρία και σουβλατζίδικο, αλλά η οικονομική κρίση και η πανδημία τους έφερε πίσω. Άνθρωπος φιλότιμος, φιλόξενος που θα ανοίξει την πόρτα της σε όποιον έχει ανάγκη. Δηλώνει παρούσα και έχει όρεξη για δουλειά να βοηθήσει την οικογένεια και το χωριό της. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.
Η Ελευθερία θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΘΗΒΑΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Βλασσίου–

Είναι γνήσιος Ξαμιλιώτης.Παντρεμένος με την Γεωργία Θηβαίου, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Είναι συνταξιούχος από το Δήμο Κορινθίων και θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και να αναβαθμίσει οποιαδήποτε μέριμνα υπάρχει για τα ΑΜΕΑ από το Δήμο Κορινθίων. Πρώτη φορά είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές.
Ο Φάνης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΤΑΣΟΣ –

Γεννήθηκε και μένει στα Εξαμίλια. Γονείς του οι Γιώργος και Σωτηρία Μιχάλαρου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Στέφα με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, ενώ έχουν και τρία εγγόνια. Είναι συνταξιούχος από ιδιωτική εταιρεία (ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ). Έχει ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Πυροπροστασία και έχει χρόνο για διάθεση και προσφορά. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά.
Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

ΣΙΟΥΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ –

Γιός του Ευάγγελου Σιούτη και της Ολυμπίας Μαλανδρένη. Με πλούσια δράση στον αθλητισμό. Από μικρός στο γήπεδο είχε να αντιγράψει αρχικά τους δύο θείους του Στέλιο και Δημήτρη Μαλανδρένη αδέλφια της μητέρας του. Υπήρξε ποδοσφαιριστής στη Δάφνη Εξαμιλίων, στα Ελάφια Εξαμιλίων, το Λουτράκι 93, τον Παγκορινθιακό, το Θρασύβουλο Φυλής, τον ΠΑΣ Κόρινθο και τη Δάφνη Εξαμιλίων και συνεχίζει να προσφέρει αφιλοκερδώς στα τμήματα Ακαδημίας των Εξαμιλίων με καλές κριτικές και σεβασμό από όλους. Επαγγελματικά ασχολείται με ελαιοχρωματισμούς κατοικιών, μέσω εταιρείας που έχει με τα αδέλφια του Γιώργο και Παναγιώτη. Επίσης ασχολείται με τα αγροτικά της οικογένειας. Είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές για πρώτη φορά.
Ο Περικλής θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Εξαμιλίων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz