Connect with us

Αθλητισμός

Virtual Cycling Το επόμενο ιστορικό βήμα στη ποδηλασία

Published

on

Χωρίς ανθρώπους να σπάνε τα καλούπια του κατεστημένου και του γνωριμου θα μέναμε στάσιμοι. Την εξέλιξη μας την “χρωστάμε” – κατά κάποιο τρόπο – σε αυτούς τους καινοτόμους, τους οραματιστές, που τολμούν και πάνε το κάθε τι ένα βήμα (ή και πολλά) μπροστά!  

Ο Παναγιώτης Θεοχάρης μιλάει με την Έφη Ροκανά για το 1ο Virtual Cycling που πραγματοποιήθηκε στο Bikepoint στην Κόρινθο.

Αυτό το επόμενο ιστορικό βήμα στη ποδηλασία έκανε το bikepoint στη Κόρινθο με το πρώτο παγκόσμιο αγώνα Virtual Cycling την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Πρωτοπόρος σε αυτό το εγχείρημα ο Παναγιώτης Θεοχάρης υπεύθυνος μηχανικός στη χώρα μας για την ομάδα Seg Racing Academy αλλά και μοναδικός εκπρόσωπος της διαδικτυακής πλατφόρμας Swift μέσω της οποίας πραγματοποιούνται οι αγώνες Virtual Cycling.

Η ομάδα που φιλοξενείται στη Κόρινθο απαρτίζεται από νέους αθλητές εώς 23 χρονών από Αυστραλία, Ιταλία, Ολλανδία και Ουγγαρία και κάθε Τετάρτη μέχρι τα τέλη του Μάρτη, στις 20:30, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και από τις πρώτες παγκοσμίως, θα πραγματοποιείται αγώνας virtual cycling με την συμμετοχή continental αλλά και pro ομάδων.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο κατάστημα bikepoint στην Κόρινθο για να ζήσετε απο κοντα αυτό το μοναδικό ποδηλατικό γεγονός.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο λινκ https://zwift.com/news/10822-kiss-super-league ή αν επικοινωνήστε με το bikepoint στο 6946613739.

Της Έφης Ροκανά

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz