Connect with us

EDITOR

Αρχαία Κόρινθος: Το στρώμα, ο Παπαμιχαήλ και…οι αρμόδιοι!

Published

on

Ένα στρώμα πεταμένο παρακείμενα του δρόμου προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΑΚ Αρχαίας Κορίνθου Γιώργου Παπαμιχάηλ ο οποίος πόσταρε το στρώμα , ανέφερε πως είναι εκεί 10 ολόκληρες ημέρες (!!!) και εγκάλεσε τους αρμόδιους που δεν το μαζεύουν!

Ο κ.Παπαμιχαήλ επιλεκτικά ευαίσθητος, ούτε που σκέφτηκε ο ίδιος να ενημερώσει τους αρμοδίους! Το δήμο, το τμήμα καθαριότητας και ογκωδών το οποίο γνωρίζει πως δεν περνά κάθε ημέρα, αφού με τον τοπικό πρόεδρο οι σχέσεις είναι τεταμένες και η συνεργασία μηδενική παρ ότι και οι δυο κατέχουν αξιώματα που στόχο έχουν το καλό του τόπου.

Σκέφτηκε όμως, αφού άφησε να περάσουν 10 ημέρες που προφανώς βλέπει και ο ίδιος το στρώμα, για να ποστάρει και να εγκαλέσει! Για να αφήσει στα σχόλια του κόσμου την κρίση των αρμοδίων!

Μόνο που αγαπητέ Πρόεδρε του ΣΕΑΚ ο κόσμος κρίνει και εσάς που για ακόμα μια φορά επιλέγετε να ποστάρετε και όχι να δώσετε την λύση!

ΥΓ: Για τον συμπολίτη σας που πέταξε το στρώμα όπου τον βόλεψε, ούτε λέξη όμως κ.Παπαμιχαήλ! Απλά οι αρμόδιοι πρέπει να είναι πίσω απο τον καθένα μας για να μαζεύουν τα σκουπίδια μας. Εύγε σας! Ωραίο μήνυμα επικοινωνείτε!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz