Connect with us

Uncategorized

Bird Box Challenge: Οδηγόντας με κλειστά μάτια η 17χρονη προκάλεσε τροχαίο

Published

on

Νέα επικίνδυνη μόδα βγήκε από τα social media και θέλει τους συμμετέχοντες να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες με καλυμμένα μάτια.

Το Bird Box Challenge! Βασίζεται στο νέο επιτυχημένο θρίλερ του Netflix “Bird Box” με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ, στο οποίο οι χαρακτήρες έχουν καλυμμένα τα μάτια τους για να αποφύγουν την οπτική επαφή με τους δαίμονες που απειλούν να τους καταλάβουν και να τους οδηγήσουν στην αυτοκτονία.

“Ειλικρινά, σχεδόν ντρέπομαι που πρέπει να πω να μην οδηγείται με τα μάτια σας καλυμμένα αλλά προφανώς ξέρετε ότι πρέπει να το πούμε. Τα ποσοστά είναι τόσο υψηλά και είναι κάτι επικίνδυνο. Είναι ασυγχώρητο να προσπαθούμε και να το κάνουμε με αυτό τον τρόπο. Μπαίνουν όλοι σε κίνδυνο” δήλωσε αστυνομικός του Λέιτον.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες το Netflix εξέδωσε ανακοίνωση, προτρέποντας τους λάτρεις της ταινίας να μην επιχειρούν να δοκιμάσουν οτιδήποτε με καλυμμένα μάτια.

Στο Λέιτον της Γιούτα, στις ΗΠΑ, με μία 17χρονη να προκαλεί τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο.

Η έφηβη, σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο έχοντας καλύψει τα μάτια της με ένα σκουφί. Αποτέλεσμα ήταν να περάσει σε άλλη λωρίδα και να χτυπήσει διερχόμενο όχημα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz