Connect with us

Ελλάδα

Open TV: Ο Ίβαν Σαββίδης με τον Λάκη Λαζόπουλο για να εκτοξεύσει το κανάλι

Published

on

Μεταγραφή κυριολεκτικά «βόμβα» για το Open TV του Ιβάν Σαββίδηκαθώς σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση του καναλιού!

Την απάντηση του σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και τον θέλουν να στήνει ξανά το «Αλ Τσαντίρι» του στο Open του Ιβάν Σαββίδη, από τον Φεβρουάριο και κάθε Τρίτη στις 21.00, δίνει σήμερα μέσω της «Εsρresso» ο Λάκης Λαζόπουλος.

H εφημερίδα βρήκε δημοφιλή δημιουργό ήρεμο και ευδιάθετο και, αφού  ευχήθηκε όλα τα καλά για το 2019, δήλωσε αποκλειστικά: «Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Ορen για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι» στη μικρή οθόνη. Γίνονται ακόμη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟρenΤζώνη Καλημέρης που διατηρεί καλή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, θα ήθελε να εντάξει στο πρόγραμμα το «Αλ Τσαντίρι» στο τέλος Φεβρουαρίου για να χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό και να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης στο γενικό σύνολο του σταθμού.

Φήμες, τον θέλουν να υπολογίζει πολύ στην επαναφορά της σατιρικής εκπομπής με την πιο υψηλή θεαματικότητα και με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη το Open TV στηρίζει πολλά στην εκπομπή του Nίκου Μουτσινά «Για την παρέα».

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz