Connect with us

Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2018

Published

on


Ο Δήμος Κορινθίων και το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.» διοργάνωσαν με επιτυχία, για δεύτερη χρονιά στη Κόρινθο, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το  «X-MAS Night Run Korinthos 2018» έναν νυχτερινό αγώνα δρόμου δυο ξεχωριστών διαδρομών, και μας έβαλαν στο κλίμα των γιορτών. Ο αγώνας καλύφθηκε υγειονομικά από τους διοργανωτές με παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Φέτος στο “xmas Night Run Korinthos 2018” για πρώτη φορά διεξάχθηκαν  δυο ξεχωριστές διαδρομές, μία αγωνιστική των 5 χιλιομέτρων και μία εορταστικού χαρακτήρα των 2.5 χιλιομέτρων.

Συνέντευξη του Κου Γιάννη Βαμβακίδη για το XMAS NIGHT RUN KORINTHOS 2018 στον Λεωνίδα Λεσάκη & την Αθηνά Τσαρμπού από το My Radio 89,6.

Στη πρώτη κατηγορία, την αγωνιστική απονεμήθηκαν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης καθώς και κάθε ηλικιακής κατηγορίας, ενώ στη δεύτερη κατηγορία, στη διαδρομή εορταστικού χαρακτήρα, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους όσους τερμάτισαν.

Οι συμμετοχές αυτή τη χρονιά έφτασαν τις 500 (πεντακόσιες) και μάλιστα αρκετές από αυτές ήταν εκτός του νομού Κορινθίας, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές, αλλά και τους συμμετέχοντες. Κατά την διάρκεια του event  διανέμονταν δωρεάν αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά, και χυμοί από διάφορους χορηγούς και υποστηρικτές, αλλά και φρέσκα φρούτα από τον Σταματόπουλο www.stamatopoulos-fruits.gr 

Μια όμορφη βραδιά λοιπόν στο κέντρο της Κορίνθου, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και με υπόσχεση από τους διοργανωτές ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα και με πολλές εκπλήξεις!

Χορηγοί Επικοινωνίας του NIGHT  XMAS RUN KORINTHOS 2018
My Radio 89,6   &   My Press
Φωτογραφικό υλικό από manos kounelakis-photography

Ακολουθεί άλμπουμ με φωτογραφίες από τις απονομές!



Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz