Connect with us

Ελλάδα

Γλυκερία: Δάκρυσε όταν είδε τον γιο της – “Πάντα τον στήριζα”

Published

on

Συγκινήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, όταν άκουσε τον γιο της να μιλά με γλυκά λόγια για εκείνην. Τι είπε για την σχέση και την συνεργασία τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 ήταν η Γλυκερία το βράδυ της Δευτέρας (05/10), η οποία μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή της, την καριέρα της και τη μουσική.

Η γνωστή τραγουδίστρια “λύγισε”, μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής της έβαλε να δει ένα βίντεο με τον γιο της, τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη, ο οποίος μίλησε με γλυκά λόγια για εκείνην, κάνοντάς την να συγκινηθεί.

Ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στο πώς του στάθηκε ως μητέρα, στη σχέση της Γλυκερίας με το εγγόνι της, αλλά και στη συνεργασία τους, αφού ο ίδιος παίζει στην ορχήστρα της μητέρας του.

“Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά”, ανέφερε ο γιος της.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δάκρυσε on air και δήλωσε σχετικά:

“Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη”.

Πηγή: news247.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz