Connect with us

Ελλάδα

Αποκάλυψη Κοτανίδου: Πότε θα πάρουμε αποφάσεις για νέα μέτρα

Published

on

Ένα σύνολο από διάφορα πράγματα θα ορίσει αν μια περιοχή είναι στο «κόκκινο» και χρειάζεται να παρθούν νέα μέτρα, δήλωσε η Α. Κοτανίδου.

Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς και για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

Αυτό σημείωσε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα η καθηγήτρια πνευμονολογίας Αναστασία Κοτανίδου, η οποία προσέθεσε:

«Αυτή την στιγμή δεν έχουν έλθει στο τραπέζι της συζήτησης της επιστημονικής επιτροπής νέα μέτρα. Θα περιμένουμε 48 ώρες τουλάχιστον να αξιολογήσουμε, ενδελεχώς, τα δεδομένα από την πανδημία».

«Είμαστε σε κατάσταση να συγκρατήσουμε την πανδημία. Το μεγαλύτερο όπλο είναι η δική μας η συνείδηση», συνέχισε, κι επεσήμανε:

«Ο Covid-19 δεν έχει φύγει, δεν μας έχει ξεχάσει», υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως «είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε περισσότερα περιστατικά στις ΜΕΘ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το σύστημα δεν θα πιεστεί».

Ανέφερε, ακόμα, πως ένα σύνολο από διάφορα πράγματα θα ορίσει αν μία περιοχή είναι στο «κόκκινο» και χρειάζεται να παρθούν και άλλα μέτρα. «Προς το παρόν δεν χρειάζεται αυτό πουθενά», κατέληξε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz