Connect with us

Ελλάδα

Google Maps: Κρούσματα κορωνοϊού ανά περιοχή – Δείτε πώς τα εντοπίζει

Published

on

Google Maps: Εμφάνιση του αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού ανά περιοχή

Η Google λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται παγκοσμίως, αποφάσισε να εντάξει στους χάρτες της μία νέα προσθήκη, η οποία ενημερώνει τους χρήστες για τα περιστατικά μόλυνσης στην περιοχή τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι αντλούν πληροφορίες μέσω του Google Maps, για έναν προορισμό,  πόσω δε μάλλον αυτή την περίοδο που η έξαρση του κορωνοϊού ανησυχεί διπλά τον κόσμο. 

Στην εφαρμογή εμφανίζονται οι αριθμοί κρουσμάτων κορωνοϊού των τελευταίων επτά ημερών ανά 100.000 κατοίκους.

Τα βήματα: 

1. Ανοίγετε το Google Maps
2. Πατάτε πάνω δεξιά το εικονίδιο με τα τρία layers
3. Επιλέγετε το «COVID-19 Info»

google_maps_covid_efarmogi

Tο εργαλείο δείχνει «τις κρίσιμες πληροφορίες για τον Covid-19 σε μία περιοχή ώστε να αποφασίζετε ποια περιοχή θα επιλέξετε. 

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια εταιρία στο blog της και ενημερώνει πως πρόκειται για μια λειτουργία ανίχνευσης που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής ώστε να δείχνει χρήσιμες πληροφορίες για κρούσματα Covid-19 σε μια περιοχή.

Τα στοιχεία για τα κρούσματα προέρχονται από διάφορες πηγές, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα Υπουργεία Υγείας των χωρών και τα νοσοκομεία αναφοράς.

Η λειτουργία για τα κρούσματα COVID-19 θα εμφανιστεί σταδιακά στο Google Maps σε 220 χώρες και ξεχωριστά σε μεγάλες πόλεις ανάλογα με τα διαθέσιμα στοιχεία.

Πηγή: protothema.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz