Connect with us

Ελλάδα

“Θερμό επεισόδιο” ανάμεσα σε Νίκο Χατζηνικολάου και Μάνο Βουλαρίνο

Published

on

Κόντρα με πολύ σκληρές εκφράσεις ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μάνο Βουλαρίνο με αφορμή το επίμαχο debate που έγινε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις μάσκες στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον καρδιολόγο Φαίδων Βόβολη και ουσιαστικά έδωσε βήμα στην αντίθετη άποψη για τη χρήση μάσκας. Στην αντίπερα όχθη ήταν ο πρόεδρος του πειθαρχικού του ιατρικού συλλόγου, Ματίνα Παγώνη.

Και οι δυο καλεσμένοι εξέθεσαν τις απόψεις τους και μεγάλη συζήτηση έγινε αν έπρεπε να έχει δημόσιο βήμα και λόγο ένας αρνητής της μάσκας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπερασπίστηκε το ρόλο του λέγοντας “Έχω δικαίωμα να εκφράζω την άποψη μου,αλλά όχι να φιμώνω την αντίθετη”.

Όμως το λάδι στη φωτιά το έριξε ο Μάνος Βουλαρίνος που έγραψε στο λογαριασμό του:

Μεγάλη έκπληξη που Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου φιλοξενούν στις εκπομπές τους ανθρώπους που προπαγανδίζουν κατά της μάσκας διαδίδοντας επικίνδυνες ψεκασμένες ανοησίες που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου η μέχρι τώρα πορεία τους.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν άμεση:

Σοβαρευτείτε! Είμαι αυτός που χαρακτήρισε μαλάκες όσους μας προτρέπουν να μην φοράμε μάσκα, λέγοντας ότι αδιαφορώ για τις πιθανές κυρώσεις από το ΕΣΡ. Σας ενόχλησε που έδωσα 4 λεπτά σε κάποιον που διαφωνεί μαζί μου, μετά από ώρες συνεντεύξεων με όσους συμφωνούν; Ντροπή! ΣΚΑΙ λάσπη!

Ο χαμός με τα σχόλια

Στα σχόλια έγινε κυριολεκτικά χαμός με υπερασπιστές και πολέμιους των δυο πλευρών και τον Νίκο Χατζηνικολάου εκτός εαυτού να γράφει μύδρους κατά του Μάνου Βουλαρίνου όταν ένας χρήστης έγραψε: O σκαι που κολλάει. Βέβαια έγινε βούκινο η συνέντευξη. Δεν ξέρω βέβαια γιατί πρέπει να δίνουμε λόγο και βήμα σε άσχετους (έχει σχέση με την πανδημία?? Όχι), για να του απαντήσει: Στον Βουλαρίνο κολλάει.Τον υπάλληλο του Αλαφούζου.

Το πράγμα είχε και συνέχεια με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απαντά σε άλλο χρήστη που είπε ότι βγάζει το καπέλο στον Βουλαρίνο πως “Δε χρειάζεται καπέλο. Φοράει ήδη. Του κ Αλαφούζου.”

Βέβαια μερικοί χρήστες έμειναν παραπονεμένοι καθώς όπως έγραψαν τους μισούς τους έχει μπλοκάρει ο Χατζηνικολάου, τους υπόλοιπους ο Βουλαρίνος και δε μπορούν να δουν ένα ξεκατίνιασμα της προκοπής.

πηγή: thetoc.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz