Connect with us

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα 80 από τα 87 τεστ των Σέρβων στην Αιδηψό -Χειροκρότησαν όταν άκουσαν τα αποτελέσματα

Published

on

Οι Σέρβοι τουρίστες μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Οπως είπαν στον ΣΚΑΪ, δεν ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

«Εχουμε ευχάριστα μηνύματα στα πρώτα 80 τεστ των Σέρβων τουριστών, που βρίσκονται από το Σάββατο στη λουτρόπολη της Αιδηψού, είναι αρνητικά. Αναμένονται τα υπόλοιπα 7 μέσα στις επόμενες ώρες. Καταλαβαίνετε ότι αυτό έχει γεμίσει χαρά, όχι μόνο εμένα προσωπικά, αλλά και όλη την πόλη, τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους εργαζομένους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Αιδηψός παραμένει ασφαλής, παραμένει οικονομική, παραμένει φιλόξενη και ιαματική, όπως είναι γραμμένο στο DNA της τα τελευταία 5.000 χρόνια», δηλώνει στο iefimerida.gr o δήμαρχος Αιδηψού, Γιάννης Κοτζιάς.
«Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι σε όλο αυτό συνέβαλε η εγρήγορση και τα αντανακλαστικά του δήμου, της περιφέρειας και του ΕΟΔΥ, αλλά και η τήρηση με ευλαβικότητα των πρωτοκόλλων για την αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid-19 απ΄ ολόκληρη την πόλη», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αιδηψού.

πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz