Connect with us

Επικαιρότητα

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αττική – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Published

on

Ισχυρή καταιγίδα χτυπά αυτή την ώρα περιοχές της Αττικής. Για τις επόμενες ώρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ χαλάζι σύμφωνα με  πληροφορίες πέφτει σε περιοχές των βορείων Προαστίων.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τη Δευτέρα 01/06 βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Στους σχετικούς χάρτες απεικονίζεται η ισχύς της κεραυνικής δραστηριότητας που αναμένεται το μεσημέρι και το απόγευμα) της Δευτέρας 01/06.

Σήμερα Δευτέρα (1/06), στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

Αύριο Τρίτη (2/6), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χωράς.

 

Πηγή:madata.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz