Connect with us

Επικαιρότητα

Κικίλιας για fake news για το «Παίδων»: Κάποιοι δεν ντρέπονται να παίζουν με την αγωνία γονιών και παιδιών

Published

on

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε ξανά σήμερα τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο κ. Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών».

«Ας προσπαθήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και ας μην βλέπουμε κάποιες ισχνές μειοψηφίες οι οποίες ήδη ξεκίνησαν τα fake news στα social media. “Κλείσατε” λέει “την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων” που είναι το μόνο covid νοσοκομείο για παιδιά στη νότια Ελλάδα. Θέλετε να αφήσουμε ξεκρέμαστη τη νότια Ελλάδα ενώ πηγαίνουν όλα δωρεάν στο Ωνάσειο και χειρουργούνται αν χρειάζεται, ανασφάλιστα και ασφαλισμένα, όλα τα παιδιά, όλου του κόσμου. Έχει μεριμνήσει η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας. Και κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news εν μέσω της νυκτός, Ενοχλεί που η ελληνική κοινωνία σταθμίζει και θεωρεί στη συντριπτική πλειοψηφία πάνω από κόμματα ότι είναι προνομιακό πεδίο για την κυβέρνηση η υγεία και ένωσης και αλληλεγγύης και στήριξης για όλους τους Έλληνες», είπε ο υπουργός και χαρακτήρισε ανέντιμο αυτό που κυκλοφόρησε μέσα στη νύχτα γιατί έχει να κάνει με μικρά παιδιά.

 

Πηγή:in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz