Connect with us

Επικαιρότητα

Man of God: Ο Μίκι Ρουρκ στην Ελλάδα για γυρίσματα

Published

on

Μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή πρόκειται να γυριστεί το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστές τον Μίκι Ρουρκ και τον Άρη Σερβετάλη.

Η ταινία “Man Of God” (Ο άνθρωπος του Θεού) αφορά στη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου, ενώ επικεντρώνεται στις διώξεις που ο ίδιος υπέστη καθώς συνέχιζε να κηρύττει το λόγο του Θεού. Αφορμή για την ταινία στάθηκε η επέτειος των 100 χρόνων από τον θάνατό του (Νοέμβριος 1920).

Η ταινία πρόκειται να βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη Feelgood τον Νοέμβριο του 2020. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Yelena Popovic, τη μουσική ο γνωστός από τις ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι, Zbigniew Preisner και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα, με τον Άρη Σερβετάλη να υποδύεται τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου και τον Μίκι Ρουρκ το ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε. Να σημειωθεί πως ο Άρης Σερβετάλης, έχει αναφερθεί στο παρελθόν για το πώς οδηγήθηκε στο δρόμο του Θεού, πόσο πολύ πιστεύει, καθώς και πόσο έχει επηρεαστεί από αυτό.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης αλλά και ο Alexander Petrov, σούπερ σταρ στη Ρωσία.

Η δήλωση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Youfly.com

“Ξεκινάμε γυρίσματα 8 Ιουνίου, σε Αθήνα, Αίγινα και η ταινία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του καλοκαιριού. Η σκηνοθέτης Yelena Popovic, δούλεψε πολύ για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι και είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος της ταινίας. Yποδύομαι μια μοναχή που έχει πολύ δύσκολη σχέση με τη μητέρα της”.

 

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz