Connect with us

Επικαιρότητα

Έκανε ανάληψη 10.000 ευρώ και αγορές με χαμένη τραπεζική κάρτα

Published

on

Ο άτυχος δικαιούχος έχασε την κάρτα του την περασμένη Τρίτη, αλλά άργησε να το αντιληφθεί και να την ακυρώσει

Πριν καλά-καλά αντιληφθεί ότι είχε χάσει την τραπεζική του κάρτα είδε τον λογαριασμό του να υφίσταται πρωτοφανή λεηλασία ένας κάτοικος της Κέρκυρας! Μάλιστα, ο δράστης μοιράστηκε με έναν άλλο συνεργό του το μεγάλο ποσό που υφάρπαξε, ενώ έκανε και αγορές!

Ο άτυχος δικαιούχος έχασε την κάρτα του την περασμένη Τρίτη, αλλά άργησε να το αντιληφθεί και να την ακυρώσει. Ώσπου να κινηθεί, όμως, αυτός που την βρήκε πρόλαβε να «σηκώσει» από τον λογαριασμό του θύματος 10.600 ευρώ, καθώς πάνω στην κάρτα υπήρχε και το ΡΙΝ! Μάλιστα, από τα χρήματα αυτά παρέδωσε 4.000 ευρώ σε έναν άλλον Έλληνα!

Όταν ο ιδιοκτήτης της κάρτας κατήγγειλε την λεηλασία του λογαριασμού του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη και κατάφεραν να φτάσουν στον δράστη, ο οποίος στο μεταξύ είχε αγοράσει και ένα κινητό με την ίδια κάρτα! Κατά την διάρκεια των ερευνών αποκαλύφθηκε ότι είχε μοιραστεί τα χρήματα και ταυτοποιήθηκε ο συνεργός του.

Στα σπίτια και των δυο και στον τραπεζικό λογαριασμό του δεύτερου βρέθηκαν συνολικά 3.195 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της κάρτας. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz