Connect with us

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο με “επίμονα συμπτώματα” ο Μπόρις Τζόνσον

Published

on

Ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου την Κυριακή το βράδυ με «επίμονα συμπτώματα» – συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, δήλωσε η Downing Street.

Λέγεται ότι είναι ένα «προληπτικό βήμα» που λαμβάνεται με τη συμβουλή του γιατρού του.

Ο πρωθυπουργός παραμένει υπεύθυνος για την κυβέρνηση, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να προεδρεύσει συνάντησης για τον κορωνοϊό τη Δευτέρα το πρωί.

Ο κ. Τζόνσον αναμένεται να παραμείνει στη διάρκεια της νύχτας και να υποβληθεί σε αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως “συνήθεις δοκιμές”, σύμφωνα με την πολιτική επιμελητή του BBC Laura Kuenssberg.

Σε δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε: “Με τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός απόψε έχει γίνει δεκτός στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

“Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού 10 ημέρες μετά το θετικό τεστ που είχε για τον ιό”.

Πρόσθεσε: “Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό της NHS για όλη την απίστευτη σκληρή δουλειά τους και προτρέπει το κοινό να συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της κυβέρνησης να μείνει στο σπίτι, να προστατεύσει το NHS και να σώσει ζωές”.

πηγή: bbc.com

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz