Connect with us

Ελλάδα

«Αστακός» η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου

Published

on

Υποχρεωτικά από έλεγχο περνούν όλοι οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους στη νέα ή την παλαιά εθνική οδό με προορισμό την Πελοπόννησο.

Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από τους ελέγχους της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας σύμφωνα με το οδοιπορικό που πραγματοποίησε το Newsauto.gr από την Αθήνα με προορισμό προς την Κόρινθο. 

Το οδοιπορικό του Newsauto ξεκίνησε από τα Βόρεια Προάστια από την λεωφόρο Κηφισίας με είσοδο στην Αττική Οδό με προορισμό την Κόρινθο. Η εταιρεία αυτοκινητοδρόμων λειτουργούσε δύο σταθμούς διοδίων, εναν όπου μπορούσε να περάσει όποιος διέθετε πομπό και έναν στον οποίο υπήρχε υπάλληλος.

Κατά την πορεία στον αυτοκινητόδρομο η κίνηση των οχημάτων ήταν πολύ μικρή με κυρίως φορτηγά (μικρά ή μεγάλα) που μετέφεραν προϊόντα για Super Market ή φάρμακα.

Μετά την τελευταία υπόγεια διάβαση της Αττικής Οδού όπου ο αυτοκινητόδρομος συναντά την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με προορισμό προς τα διόδια Ελευσίνας η κίνηση ήταν περισσότερη όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν μεγάλη.

Πλησιάζοντας προς τα διόδια η ΕΛΑΣ είχε τοποθετήσει κάθετα στο δρόμο περιπολικά  δεξιά και αριστερά από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας οπότε οι οδηγοί που ήθελαν να περάσουν προς Κόρινθο έπρεπε να περάσουν από έλεγχο και να δείξουν τα έγγραφα εξαίρεσης μετακίνησης.

Σε αυτό το σημείο κάποιοι οδηγοί τους επιλέγουν το δρόμο που οδηγεί στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Λίγα μέτρα πιο κάτω και εντός της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου οι αστυνομικοί είχαν στήσει ένα μεγάλο μπλόκο από το οποίο δεν περνούσε κανείς χωρίς έλεγχο.

Συνεχίζοντας την πορεία προς την Κόρινθο κατά μήκος της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου ήταν έντονη η παρουσία από περιπολικά αυτοκίνητα όσο και από μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ και μάλιστα σε κάποια σημεία οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους είτε με σταθερά μπλόκα είτε εν κινήσει όπου καλούσαν τους προπορευόμενους οδηγούς να σταματήσουν τα οχήματά τους για να τους ελέγξουν. Το Newsauto.gr πέρασε και εκείνο από έλεγχο αλλά τα έγγραφα ήταν αρκετά για να συνεχίσει το οδοιπορικό προς την Κόρινθο.

Στην περιοχή της Κορίνθου λίγο μετά τον Ισθμό η ΕΛΑΣ πραγματοποιούσε ελέγχους σε διερχόμενα κυρίως αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά ενώ τα μεγάλα φορτηγά των μεταφορικών συνέχιζαν το έργο τους χωρίς καθυστερήσεις.

πηγή: newsauto.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz