Connect with us

Επικαιρότητα

Συνολικά 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Published

on

Συνολικά 14 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής που έγινε στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου.

Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι, στην Αργολίδα 2, στην Αρκαδία 3, στη Λακωνία 1 και στη Μεσσηνία 8. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με διευκρινίσεις από τον ΕΟΔΥ, για να δηλωθεί ένα κρούσμα σε μια περιοχή, πρέπει ο ασθενής να έχει σε αυτή διεύθυνση κατοικίας ή οικογενειακή μερίδα, ασχέτως αν δεν κατοικεί εκεί. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που ο ασθενής είναι κάτοικος Καλαμάτας αλλά έκανε την εξέταση σε νοσοκομείο άλλης πόλης.

Στη σημερινή σύσκεψη, εξ άλλου, επιβεβαιώθηκε ότι προωθούνται προς τα νοσοκομεία της Περιφέρειας μηχανήματα και υλικά -“ό,τι μας ζητούν το προμηθευόμαστε εφόσον το βρίσκουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι για τον σκοπό αυτό, μέχρι σήμερα, έχουν διατεθεί σημαντικές πιστώσεις, για να καταλήξει σημειώνοντας:

“Φυσικά όταν λήξει αυτή η περιπέτεια για την πατρίδα μας, θα δώσουμε τον σχετικό απολογισμό των εν λόγω δαπανών”.

Η σημερινή κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά κρούσματα Covid-19, όπως καταγράφηκε στη σημερινή σύσκεψη, είναι η πιο κάτω:

Κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά κρούσματα Covid-19 στις 1-4-2020

πηγη: korinthostv.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz