Connect with us

Επικαιρότητα

Η Κίνα φωτίζει στα κτίρια τα πρόσωπα των γιατρών που πολέμησαν εναντίον του COVID-19

Published

on

Από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, για πρώτη φορά, η Κίνα δεν ανέφερε νέα περιστατικά κοροναϊού στο έδαφός της την Πέμπτη.

Μετά την εκδήλωση της τον Ιανουάριο στην επαρχία Hubei, όπου μόλυνε περισσότερους από 80.000 και προκάλεσε 3.245 θανάτους, οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι μόνο ασθενείς από το εξωτερικό εντοπίζονται τώρα.

Τουλάχιστον 132 γιατροί και νοσοκόμες μπόρεσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους αυτή την εβδομάδα αφού εργάστηκαν για μήνες σε περιοχές που είχαν πληγεί περισσότερο από τον ιό. Τώρα έχουν γίνει δεκτοί ως αληθινοί ήρωες.

Περίπου 50.000 ψηφιακές οθόνες φωτίζουν τις προσόψεις των πιο εμφανών κτιρίων σε σχεδόν είκοσι πόλεις με τα πρόσωπα αυτών των επαγγελματιών υγείας.

Οι αρχές δεν άφησαν μια γωνία χωρίς να εκμεταλλευτούν για να μπορέσουν να δώσουν αυτό το μήνυμα. Τα λεωφορεία, οι σταθμοί του μετρό, οι πλατείες, τα κτίρια γραφείων και εμπορικών κέντρων φωτίστηκαν με γιγαντιαίες φωτογραφίες ιατρών.

Η Κίνα ήθελε να ευχαριστήσει αυτούς που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να φροντίσουν εκείνους που έχουν πληγεί από μια πανδημία που έχει ήδη κοστίσει περισσότερους από τρεις χιλιάδες θανάτους στη χώρα.

Πηγη
https://guernicaeu.wordpress.com/

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz