Connect with us

Ελλάδα

Σωτήρης Τσιόδρας: «Σεβαστείτε τα μέτρα πρόληψης, είναι οι πατεράδες και οι μανάδες μας»

Published

on

«Είμαστε ακόμη στην αρχή άλλα έχουμε κερδίσει σημαντικό χρόνο – Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος»

Είναι μια σοβαρή νόσος, μια σοβαρή πνευμόνια, προειδοποίησε ο κ. Τσιόδρας φανερά φορτισμένος στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε κραυγή αγωνίας προς όλους τους πολίτες ώστε να σεβαστούν τα μέτρα πρόληψης και τα όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

«Το θαύμα της ιατρικής επιστήμης εν έτει 2020 είναι ο αγώνας για τη διάσωση και επιβίωση των μανάδων, των πατεράδων, των γιαγιάδων και των παππούδων μας», δήλωσε. Δεν πρέπει οι πολίτες να συρρέουν μαζικά στις νοσοκομειακές δομές της χώρας. Τα νοσοκομεία μας πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως χώρους ιερούς, ως γιατρούς της ζωής και όχι του θανάτου, καθώς δίνουν μια σκληρή μάχη».

Σημείωσε πως, οι καπνιστές έχουν αυξημένα επίπεδα του υποδοχέα και άρα περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τον κορονοϊό.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, τόνισε πως τις επόμενες μέρες «αναμένουμε περισσότερη αύξηση των κρουσμάτων».

Είναι ένας εχθρός που δεν σέβεται ηλικίες και κανείς δεν είναι 100% ασφαλής, τόνισε. Στις ηλικίες 18-64 ετών είναι το 75% των ασθενών. Κανείς πέρα από τους 19 συμπολίτες μας που πήραν εξιτήριο δεν έχει ακόμα ανοσία.

Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, είμαστε ακόμη στην αρχή άλλα έχουμε κερδίσει σημαντικό χρόνο. Είναι άδικο για όλους αυτούς που μένουν σπίτι, κάποιοι άλλοι να χαλούν την εικόνα». Σταματήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς. Σεβαστείτε τους νεκρούς.  «Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος»

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz