Connect with us

Ελλάδα

Αστυνομικός πυροβόλησε κατά ΙΧ έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Published

on

Νέο κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με πρωταγωνιστή αστυνομικό που έβγαλε όπλο κατά ΙΧ στον Χολαργό, έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τροχαίο σημειώθηκε διαπληκτισμός και ο αστυφύλακας, που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε στο πορτ μπαγκάζ του άλλου αυτοκινήτου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τον διαπληκτισμό των δύο, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έκανε όπισθεν για να χτυπήσει το αυτοκίνητο του αστυνομικού, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Και τότε ήταν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, που ο αστυνομικός πυροβόλησε,

Με αφορμή το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυφύλακα, ενώ την υπόθεση ερευνά το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός υπηρετούσε εδώ και περίπου επτά χρόνια στη Δίωξη Ναρκωτικών.

Πηγη efsyn.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz