Connect with us

Επικαιρότητα

Κοροναϊός – Κίνα: Το είπαν και το έκαναν! Κατασκεύασαν νοσοκομείο μέσα σε λίγες μέρες

Published

on

Εντυπωσιακές εικόνες από την κατασκευή νοσοκομείου αποκλειστικά για ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό στην Γουχάν. Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Ο πρώτος νεκρός εκτός Κίνας

Ο Κοροναϊός που ξεκίνησε από την πόλη Γουχάν, έχει προκαλέσει πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αρχές της Κίνας λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα μέτρα προκειμένου να αντιμετώπισουν την επιδιμία, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός νοσοκομείου αποκλειστικά για τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από ιό.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μια τεράστια έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων, μετατράπηκε σε νοσοκομείο, το οποίο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 ασθενείς. Όπως έχει ανακοινωθεί η επίσημη λειτουργία του θα ξεκινήσει την Δευτέρα.

Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν την Κυριακή τον πρώτο θάνατο εκτός Κίνας ασθενούς που είχε προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό, μια πληροφορία που ενέτεινε την παγκόσμια ανησυχία για την εξάπλωση της επιδημίας σε όλο τον κόσμο, η οποία έχει μέχρι στιγμής κοστίσει τη ζωή σε 304 ανθρώπους. Η ανακοίνωση έγινε την ώρα που ολοένα και περισσότερες χώρες κλείνουν τα σύνορά τους στους ταξιδιώτες από την Κίνα.

Από τον Δεκέμβριο, οπότε και πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη Ουχάν, ο κοροναϊός έχει μολύνει περισσότερους από 14.000 ανθρώπους στην Κίνα και έχει εξαπλωθεί σε 24 χώρες. Η Ουχάν έχει τεθεί σε καραντίνα από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ σήμερα μία ακόμη πόλη, μια άλλη κινεζική πόλη, η Ουεντζού, στα ανατολικά επέβαλε περιορισμούς στους περισσότερους από 9 εκατομμύρια κατοίκους της.

Πηγή:news247.gr





Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz