Connect with us

Ελλάδα

Δάσκαλος έκλεψε τα χρήματα της εκδρομής και σκηνοθέτησε «ληστεία»

Published

on

Υποδιευθυντής Δημοτικού Σχολείου ομολόγησε ότι έκλεψε τα χρήματα που είχαν μαζέψει οι μαθητές του σχολείου του για την εκδρομή τους… και σκηνοθέτησε «ληστεία» σε βάρος του!

Οι μαθητές της έκτης τάξης ενός Δημοτικού Σχολείου στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης είχαν μαζέψει περίπου 1.000 ευρώ για να πάνε τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα.

Ωστόσο, τον 53χρονο δάσκαλο εντόπισε στον χώρο του σχολείου τα ξημερώματα η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, η οποία τον βρήκε αιμόφυρτο και λιπόθυμο, και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση και του πήραν τα χρήματα που φύλαγε για την εκδρομή των παιδιών, ενώ μάλιστα το πρόσωπό του ήταν έντονα χτυπημένο μην αφήνοντας περιθώριο αμφισβήτησης για τα λεγόμενά του.

Λίγο αργότερα, όμως, ομολόγησε ότι έστησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων εκ μέρους του, ενώ, σύμφωνα με τον ANT1, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 53χρονο να έχασε τα χρήματα στον τζόγο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε βάρος 53χρονου ημεδαπού για ψευδή κατάθεση και υπεξαίρεση, διότι κατήγγειλε ψευδώς την σε βάρος του διάπραξη ληστείας κατά την οποία δύο άτομα του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz