Connect with us

Επικαιρότητα

Θάνος Μικρούτσικος: Ζωντανά τη Δευτέρα από την ΕΡΤ η sold out συναυλία-αφιέρωμα στο Μέγαρο

Published

on

Η συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου για τις 20 Ιανουαρίου είχε προαναγγελθεί όταν ο μουσικοσυνθέτης ήταν στο νοσοκομείο.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα εισιτήρια για το Μέγαρο Μουσικής είχαν εξαντληθεί και εντωμεταξύ ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή.

Η μέρα ήρθε και την επόμενη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου οι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάνης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, θα τραγουδίσουν για τον Θάνο Μικρούτσικο.

Live η συναυλία για τον Θάνο Μικρούτσικο

Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν την Δευτέρα στο Μεγαρο Μουσικής. Η ΕΡΤ 2 και το Δεύτερο Πρόγραμμα θα μεταδώσουν ζωντανά από το Μέγαρο Μουσικής την sold out συναυλία στην μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Η συναυλία με τίτλο «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ‘χω πει ακόμα» θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα δοθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». Σπουδαίοι καλλιτέχνες, παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου που συνεργάστηκαν με τον μουσικοσυνθέτη, θα ενώσουν τις φωνές τους για την συναυλία που θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ το βράδυ. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.

Πηγή:iefimerida.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz